Curs formare DPO – informatii pentru noi oportunitati de cariera

Categorie: Comunicate de presa

Curs formare DPO (Responsabil cu Protectia Datelor) este autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru cei care vor sa ocupe pozitia de Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal in diferite companii si organizatii.

Structurat conform schimbarilor din regulamentul UE 679 din anul 2016, adica regulamentul ce priveste protectia datelor cu caracter personal. GDPR a fost aplicat incepand cu data de 25 mai 2018 in intreaga Uniune Europeana, dar si in alte tari care folosesc date personale ale cetatenilor din UE.
curs formare dpo
Professionals Business Knowledge Society ofera un curs formare DPO de specialitate pentru cei ce vor sa ocupe functia mentionata mai sus. Echipa lor este formata din profesionisti din mai multe domenii de pe piata muncii si lucreaza cu scopul de a ajuta personalul dumneavoastra sa isi imbogateasca semnificativ cunostintele si sa isi perfectioneze activitatea la locul de munca.

Care sunt lucrurile pe care le poti invata in cadrul unui curs formare DPO?

Cum a fost mentionat si anterior, un curs formare DPO te poate echipa cu un bagaj de cunostinte care se dovedesc a fi extrem de folositoare in momentul de fata.

Un astfel de curs te poate pune la curent cu ce inseamna regulamentul GDPR si care sunt regulile pe care acum organizatile au datoria sa le respecte.

Desi acest regulament ia in considerare cetatenii din Europa, nu trebuie sa fie uitat faptul ca multe firme din strainatate presteaza servicii in interiorul Europei si se supun asadar acestui regulament.

Recomadarea noastra si sfaturi de cariera

Cursurile de acest fel precum curs formare DPO sunt oferite de o echipa formata din profesionisti din toate domeniile de activitate si anume echipa celor de la Professionals Business Knowledge Society. Lucrand in cadrul acestei societati numai profesionisti, va puteti pune toata increderea in acestia si sa optati pentru cursurile oferite de ei.

Teooria si practica din cadrul cursului DPO insumeaza un numar de 180 de ore si costul unor astfel de servicii este de 1250 ron (early booking) si 1500 ron (tarif standard). Consulta chiar acum site-ul lor

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Curs formare DPO – informatii pentru noi oportunitati de cariera


Alte articole