Cum vede o antreprenoare din Thailanda, patria sa adoptivă? Din vorbă-n vorbă cu Anne Ampawan, proprietara restaurantului Kunnai, despre România, gastronomie şi viaţa de dincolo de bucătărie

16 martie 2020

Anne Ampawan este proprietara restaurantului cu specific thailandez Kunnai din Bucureşti, restaurant deschis încă din 2012 în acelaşi loc, la parterul unui bloc din Capitală, într-o zonă centrală, dar totuşi liniştită, pe o stradă discretă, destul de departe de agitaţia marilor bulevarde. Nu a visat dintotdeauna să lucreze în domeniul gastronomiei. A ajuns cumva aici din întâmplare, iar apoi n-a mai plecat niciodată. Chiar şi acum, zilele şi le petrece în bucătăria Kunnai. Cum de a ales România?

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum vede o antreprenoare din Thailanda, patria sa adoptivă? Din vorbă-n vorbă cu Anne Ampawan, proprietara restaurantului Kunnai, despre România, gastronomie şi viaţa de dincolo de bucătărie".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro