Anne Ampawan este proprietara restaurantului cu specific thailandez Kunnai din Bucureşti, restaurant deschis încă din 2012 în acelaşi loc, la parterul unui bloc din Capitală, într-o zonă centrală, dar totuşi liniştită, pe o stradă discretă, destul de departe de agitaţia marilor bulevarde. Nu a visat dintotdeauna să lucreze în domeniul gastronomiei. A ajuns cumva aici din întâmplare, iar apoi n-a mai plecat niciodată. Chiar şi acum, zilele şi le petrece în bucătăria Kunnai. Cum de a ales România?
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum vede o antreprenoare din Thailanda, patria sa adoptivă? Din vorbă-n vorbă cu Anne Ampawan, proprietara restaurantului Kunnai, despre România, gastronomie şi viaţa de dincolo de bucătărie".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro