Cum trebuie sa fii pentru a deveni model de succes in videochat

Categorie: Comunicate de presa

Nu stii niciodata unde te duce viata si cum ajungi ca intr-un timp scurt sa schimbi job-ul. O decizie ce iti schimba radial toata viata am putea spune. Sa fii deschisa la nou, interesata de altceva, sa stii sa te pui in lumina favorabila inseamna suficiente sanse sa fii o candidata potrivita pentru un job in cadrul unui studio de videochat.

Cerintele de angajare sunt minime si deloc exagerate

Din punct de vedere legal este important de precizat ca doritoarele trebuie sa fie majore. In cele mai multe dintre cazuri exista si o limita de varsta, de 35 de ani. Reprezentantii studiourilor de profil spun adesea in anuntul de angajare ca cele interesate trebuie sa stie sa opereze pe calculator, sa aiba un fizic placut si minime cunostinte de limba engleza.

Contrar aparentelor poate, nu trebuie sa fie vorba despre femei cu o silueta de model. Frumusetea feminina imbraca atat de multe forme si poate fi vorba despre tot felul de inaltimi si linii corporale. Pe masura diversitatii femeilor sunt si preferintele celor care activeaza pe platformele acestea. Unora le plac femeile cu forme rubensiene, altora cele foarte slabe si asa mai departe.

Nu conteaza doar cum arati, ci si cum gandesti. Fetele care isi doresc sa devina modele de videochat ar trebui in primul rand sa aiba o mentalitate deloc conservatoare. Pe masura ce se arata ambitioase si implicate, daca sunt si muncitoare, realiste si colaboreaza cu trainerii din studio, sansele sa devina modele de succes se contureaza tot mai bine.

Cel putin cand vine vorba de BeYou Studio conteaza ca un model sa fie natural. Farmecul feminin este pana la urma apreciat de cei care se simt inconjurati de femei superficiale si care ca aspect fizic par ca sunt toate la fel. Naturaletea este completata de ambitie si de acea dorinta clara de a depasi niste limite. Vorbim despre cum isi pune atuurile fizice in joc, despre cum stie sa se faca placuta, sa fie un partener de discutie pe care oricine si-l doreste. O persoana care emana incredere de sine, care zambeste mult, seduce, care este atent la membru si la ceea ce spune acesta.

Nu se poate spune ca exista o reteta standard despre cum trebuie sa fie o femeie pentru a deveni model de succes. Exista doar munca multa si ajutor ce vine din partea trainerilor, dar din fericire implicarea acestora este gratuita, oferita in pachetul salarial al modelelor, de la bun inceput adica din prima zi.

Care sunt castigurile?

In videochat nu exista o suma fixa ce se castiga, asadar nu exista limita. Pe masura implicarii modelele pot ajunge sa castige extrem de mult, cat nu ar fi castigat in luni de zile cumulat la orice alt job. Vorbim de sume de sute de mii de dolari. In plus, au parte si de recunoasterea muncii in studio. Aceasta nisa rasplateste modelele cu cele mai mari incasari. Nu doar remunerate, insa concret premiate cu trofeu si diplome, in cadrul unor evenimente de nisa.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum trebuie sa fii pentru a deveni model de succes in videochat


Alte articole