Cum se vede din Cluj noua criză din oraş: „exitul“ abrupt al Gameloft, cu concedierea a 136 de oameni. Bianca Muntean, Transilvania IT Cluster: Nu este o criză sistemică a IT-ului din Cluj, sunt restructurări punctuale într-un context dificil economic, catalizate şi de creşterea poverii fiscale pentru IT-işti de la finele anului trecut

După o lungă perioadă de creştere, în care părea că firmele de tehnologie au o singură direcţie - expansiunea şi angajarea a zeci şi sute de oameni, Clujul - unul dintre polii industriei locale de IT - traversează un nou şoc după restructurările realizate şi de alte companii - decizia gigantului global din industria jocurilor Gameloft de a-şi închide abrupt biroul din oraş, cu concedierea tuturor angajaţilor, 136 de persoane.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum se vede din Cluj noua criză din oraş: „exitul“ abrupt al Gameloft, cu concedierea a 136 de oameni. Bianca Muntean, Transilvania IT Cluster: Nu este o criză sistemică a IT-ului din Cluj, sunt restructurări punctuale într-un context dificil economic, catalizate şi de creşterea poverii fiscale pentru IT-işti de la finele anului trecut".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro