Cum sa tratati luxatia sau entorsa degetelor?

De cele mai multe ori se intampla ca luxatia degetelor sa provina de la o cadere in care v-ati sprijinit direct in degete, sau la fortarea acestora carand greutati foarte mari, la sportivi ce joaca volei, handbal, baschet sau la cei care practica lupte. Recuperarea luxatie trebuie sa inceapa cat mai rapid pentru a evita agravarea afectiunii sau instalarea redorii. Pentru ca vindecarea sa fie cat mai rapida medicii recomanda ortezele pentru degete de la Tehnico Medical, acestea ofera suport in mentinerea activitatior zilnice, ofera sustinere post-operator si post-traumatic.

De ce este predispusa lezarilor zona mainii? Mainile sunt predispuse luxatiilor si entorselor deoarece cu acestea intreprindeti activitati mecanice, scrieti, tastati la calculator, impingeti, apucati. Leziunile mainilor sunt cele mai dificile de suportat deoarece sunt parti ale corpului de care va ajutati in fiecare moment si daca se intampla sa nu fie functionale nu mai puteti face nimic. Ortezele medicale sunt un prim pas spre vindecare si pot meliora durerile provocate de aceste traumatisme, de aceea sunt recomandate in orice tratament de recuperare.

In cazul unor entorse sau luxatii medicul recomanda tratament cu analgezice, corticosterioizi, interventie chirurgicala, iar in toate aceste cazuri se recomada si purtarea si protejarea zonei afectate cu ajutorul ortezelor medicale. Ortezele sunt confectionate din diferite materiale in functie de utilitatea si functionalitatea acesteia, insemnand ca exista si orteze din material textil sau neopren sau termodeformabil, si orteze din plastic rezina sau carbon, cu burete de confort, cu articulatii, legaturi etc.

» Preluat de pe LivePr.ro - Cum sa tratati luxatia sau entorsa degetelor?

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro