Cum sa-ti protejezi mobilul de pericole

Categorie: IT & C

In urma celor vazute si auzite zilnic, precum si in urma unui studiu recent efectuat in randul prietenilor si ai rudelor, am constatat cu stupoare ca, noua din zece indivizi nu stiu cum sa-si protejeze telefonul mobil de un posibil pericol ce poate duce la defectiunea iremediabila a acestuia. Sunt persoane care fie nu le pasa ce se intampla cu ele si cat au sa reziste sau sunt persoane ce intampina astfel de situatii fara sa stie riscurile la care se expun sau cum ar putea interveni in ajutorul acestor gadgeturi pentru a le avea mai mult timp. Aceste huse p30 pro pot fi solutia momentului!

Cei mai multi dintre persoanele care se informeaza frecvent despre cum ar trebui sa ne protejam telefonul mobil o fac dupa ce au trecut de un astfel de episod cu sfarsit tragic si fac o achizitie de ultima ora, ceva mai scump, fie obtin un telefon cu o mare valoare sentimentala. Desi multi considera ca o grija mai sporita fata de obiectele pe care le detinem poate duce fix la astfel de accidente nedorite, realitatea este undeva la mijloc. Nu este recomandat sa nu-ti pese deloc mai ales atunci cand nu ai certitudinea ca-ti vei putea permite un alt dispozitiv nou cat mai curand. Deopotriva, nici nu este recomandat sa faci un gest necugetat in speranta ca, parintii, ti-au spus ca-ti vor achizitiona un nou dispozitiv doar atunci cand acesta este complet nefunctional. Sunt multi adolescenti si tineri care, in goana dupa cele mai ridicate performante isi strica intentionat dispozitivele. Si, cum in 99% din cazuri, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea in targ, cred ca ar trebui sa invatam sa apreciem mai mult lucrurile pe care le detinem, la adevarata lor valoare, si sa facem tot posibilul pentru a le detine cat mai mult timp cu putinta.

Hai sa-ti ofer si niste recomandari in ceea ce priveste aspectul de a-ti feri cat mai bine mobilul de pericole.

In primul rand, nu uita de husa, atat mai multe de huse huawei p30 pro daca esti fericitul detinator al acestui gadget extrem de modern, irezistibil ca aspect, dar si ca proprietati. Cu o asemenea valoare si capacitate de rulare, cu siguranta protectia corespunzatoare si huse telefoane de calitate, te pot feri de socuri si palpitatii la inima. Si slava domnului nu e nevoie de un compromis pe atat de mare, pentru ca exista zeci de modele pentru toate gusturile, la preturi foarte accesibile.

Un al doilea lucru care te poate feri de astfel de probleme este folia securizata, din sticla ultra rezisenta. Daca folia este dintr-un material foarte calitativ si atasata ecranului corespunzator, chiar si atunci cand scapi telefonul, la impactul cu ecranul, fie iti asigura protectie 100%, fie in cel mai rau caz se sparge doar folia. De asemenea, ai grija sa alegi o husa si o folie pe marimea telefonului tau si sa cuprinda toate unghiurile posibile. Asta pentru ca exista diferite modele de astfel de accesorii, precum foliile, ce nu acopera integral ecranul telefonului, ci doar in proportie de 99%.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole