Cum sa te deplasezi mai rapid prin oras – solutii pentru o noua curea de scuter

Categorie: Pe scurt

Intr-adevar, motocicletele sunt foarte practice atunci cand vine vorba de naveta, dar ce este si mai practic decat o motocicleta?

Evident, un scuter. Un scuter are toate abilitatile unei motociclete, este mai usor de folosit, te protejeaza impotriva vremii, este comod si are spatiu de depozitare sub sa.

Distributia este importanta pentru scuter, ca in cazul oricarui vehicul care utilizeaza o astfel de tehnica. O curea scuter este o piesa moto pe care nu ar trebuie sa o neglijezi, daca ai un scuter „batran” si care are sute de mii de kilometri rulati in conditii de trafic infernal, teren accidentat. Mai mult, daca detii un scuter adventure sau motorcross, grija pentru o noua curea scuter s-ar cuveni sa fie suplimentara.

Trecand la cele mai in voga scutere ale momentului existente pe piata, haideti sa facem, inainte o retrospectiva a acestora:

Scuter BMW C650GT

scuter bmw c650gt

Maxi-scuterul BMW este o optiune ideala atunci cand conduci in medii variate. Are dimensiunea, viteza si confortul care se simt bine atat acasa, cat si pe autostrada, dar nu este atat de mare incat sa te incurce in oras.

 

Scuter Piaggio Vespa GTS 300

 

Daca vrei un scuter mai stilat, atunci GTS 300 este pentru tine. Motorul de 300cc este perfect pentru oras. Este mult mai simplu decat maxi scuterele (ca BMW-ul de sus sau Suzuki Burgman), dar nu pentru asta cumperi o Vespa. Vespa este pentru a arata incredibil de bine.

 

Suzuki Burgman 400

scuter suzuki burgman
scuter suzuki burgman

Legendarul Burgman este Rolls Royce-ul scuterelor. Doar uita-te la acea sa enorma! Burgman-ul este opusul total al micutei Vespa. Burgman este pentru confort si rafinament. Desi este putin mai greu(222 kg) merge de minune atat pe autostrada, cat si in oras.

Scuter Honda Integra 700

Scuter Honda Integra 700
Scuter Honda Integra 700

Bugetul alocat unei curele de scuter nu este substantial. De exemplu, ca amator al cadourilor inteligente trebuie sa stii ca pretul la o curea scuter la dealerii acreditati, precum Uniform SRL (unimotors.ro), poate porni de la 60-70 ron si ca variaza in functie de model si marca scuterului.

Pentru cei ce nu vor un scuter comun, Honda Integra are roti mai mari, deci se conduce mai mult ca un motor traditional, nu are spatiu sub sa si are acelasi cadru de motor ca gama de motociclete NC700. Are un motor puternic, dar nu este la fel de practic ca un scuter normal.

Sau poate sunteti adeptii scuterelor electrice?

Curea scuter: un cadou de Craciun bine placut riderilor pasionati

Daca esti un rider cu mii de ore petrecute pe soselele patriei, cu siguranta vei dori sa primesti o curea scuter drept cadou de Craciun. A rula performant o motocletea de ultima generatie este un lucru care tine de capacitatea ta de a te autodepasi.

O curea scuter este tot ce ai nevoie pentru ca scuterul tau sa nu aiba niciodata de suferit la capitolul distributie.

 


Alte articole