Cum sa porti hainele de piele

Categorie: Comunicate de presa

Una dintre tendintele recurente ale fiecarui sezon este pielea in toate formele ei, pe de-o parte unul dintre cele mai vechi materiale folosite in vestimentatie datorita maleabilitatii, rezistentei si adaptabilitatii acesteia, dar si a felului in care se supune oricaror efuziuni stilistice.

Pielea a cunoscut numeroase transformari de-a lungul timpului fiind asociata fie cu stilul punk-rock sau fiind materialul totem al stilul fetis, dictand astfel atat estetica posesorului, cat si apartenenta acestuia la un anumit grup sau mediu social.

In moda ultimilor ani, pielea a trecut prin procese diversificate, meticuloase, laborioase spre un efect luxos si adeseori futurist.

Sezonul de toamna-iarna aduce in prim plan pielea de reptila drept o tendinta majora. Reprodusa in mod artifical prin metode avansate ce imita desenele in 3D, pielea din piele de sarpe a dominat prezentarile de moda fiind ridicata la statutul de fenomen.

 abcfashion.ro ne prezinta piesele cheie din piele in sezonul de toamna-iarna:

Fusta din piele

Designerii au facut o adevarata pasiune pentru fusta creion din piele pastrandu-i croiala, dar preschimbandu-i aspectul intr-unul stantat, imprimat sau perforat. Poart-o cu predilectie intr-o tinuta de seara alaturi de un top cu irizatii sau pantofi stiletto.

Haina din piele

Daca in sezonul trecut, cromatica se invartea in jur non-culorilor sau a celor de pamant, iarna aceasta alege o haina simpla din piele nude sau in culorile nestematelor.

Rochia din piele

In acest sezon, rochia din piele vine in varianta simpla, minimalista, arhitecturala si cu o lungime medie. O poti purta cu dresuri negre opace, botine cu toc inalt adaugandu-i un guler din blana.

Accesorii din piele

Genti sau pantofi, manusi sau centuri nu ne-am putea inchipui un sezon fara accesorille ce ne pot scoate din anonimat orice tinuta. La capitolul genti, pielea imprimata sau inserturile din materiale antagoniste au dominat podiumurile. Pielea lacuita in culori puternice a fost folosita de catre designeri in mod repetitiv nu insa similar, aceasta luand forma unor pantofii masculini sau a unora cu tocuri ametitoare.

Pielea merita ovationata pentru caraterul acesteia metamorfic pasind cu aplomb pe podium sub forma oricarei piese vestimentare.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa porti hainele de piele


Alte articole