Cum sa iti alegi canapeaua pentru o amenajare in stil scandinav?

Categorie: Comunicate de presa

In functie de stilul de amenajare ales si de spatiul destinat amplasarii fiecarui corp de mobilier, una dintre cele mai bune solutii pentru ca amenajarea sa fie una eficienta este alegerea unei variante foarte practice, si anume canapeaua la comanda, astfel incat aceasta sa se integreze simplu si rapid in decor.

Canapeaua reprezinta unul dintre punctele cheie dintr-un living, motiv pentru care alegerea unui model care sa imbine confortul cu functionalitatea si aspectul estetic placut este esentiala. In aceasta situatie, mai ales daca oamenii doresc sa abordeze un stil anume de design interior, realizarea uneia la comanda de la Casa Eduard este cea mai potrivita solutie.

Totusi, cei care au ales stilul scandinav pentru amenajarea livingului ar trebui sa urmareasca anumite criterii pe care sa le respecte canapeaua potrivita.

Care sunt caracteristicile stilului scandinav?

Principalul aspect care este reprezentativ pentru stilul scandinav pentru design interior este faptul ca mobilierul trebuie sa fie simplu si functional. De asemenea, mai sunt cateva criterii care sunt specifice acestuia si de care oamenii ar trebui sa tina cont in amenajarea interioara:

Canapea la comanda | Canapele ieftine | CasaEduard.ro

canapeaua la comanda

  • paleta cromatica este dominata de alb, accentul de culoare fiind reprezentat de obiectele decorative, fie ca oamenii prefera culori aprinse, vesele, sau culori pastelate ori chiar metalice;
  • materialele specifice stilului scandinav sunt cele naturale, de lemn, hartie sau textil;
  • folosirea de decoratiuni si accesorii.

Ce canapea la comanda poate fi realizata pentru stilul scandinav?

In ceea ce privește canapelele potrivite stilului scandinav, acestea trebuie sa aiba forme geometrice, cu linii drepte, care sunt functionale si comode. De asemenea, pentru o canapea la comanda, oamenii pot alege un model cu picioare inalte si brate oblice.

Un avantaj de care se bucura cei care aleg sa realizeze la comanda mobilierul pentru living este faptul ca acestia pot cumpara canapele ieftine, astfel incat amenajarea sa presupuna un efort financiar foarte mare.

Cei care nu stiu unde pot gasi modele si idei inovative legate de canapele, cei interesati pot apela cu incredere la CasaEduard.ro, un producator roman de mobilier, pentru care calitatea este un aspect esential, de la care nu fac rabat.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa iti alegi canapeaua pentru o amenajare in stil scandinav?


Alte articole