Cum sa faceti timpul petrecut impreuna mai placut – masajul erotic poate fi un ingredient cheie

Categorie: Comunicate de presa

Suntem obisnuiti ca unele experiente sa le limitam la ocazii speciale. Desfacem o sticla de vin doar cand avem ceva de sarbatorit, planificam o cina romantica numai cand se simte deja o tensiune in doi si lipsa unor gesturi de apropiere. Suntem alerti in viata de cuplu doar cand deja lucrurile incep sa nu mai functioneze la fel de bine. Poate ca autoizolarea este acum benefica, tinand cont ca timpul este in favoarea voastra.

Ne plangem cel mai adesea ca ritmul haotic si agitat al vietii de zi cu zi nu ne permite timp pentru propria persoana sau pentru partener. Acum timpul este, ironic, indeajuns si poate mai mult decat de obicei.

Ce facem in autoizolare pentru a consolida relatia

Mai toate activitatile sunt limitate; saloanele de masaj erotic precum Artemis Masaj sunt inchise temporar din cauza pandemiei. Acest context ne provoaca sa gasim solutii, alternative si desigur in mod creativ sa punem in aplicare orice idee ne surade.

Masajul este una dintre modalitatile eficiente de a ne destinde, relaxa sau chiar cu rol terapeutic poate fi solutia pentru a atenua dureri si a detensiona muschii. Mai mult decat masajul clasic, cel erotic poate fi fantezia devenita realitate.

Actul in sine de atingere implica mai multa emotie decat am crede. Vorbim despre expunere in cel mai sincer mod, despre o harta a simturilor, despre stimulare si mai mult decat atat despre o profunda senzatie de relaxare. O astfel de experienta senzoriala poate fi amplificata si completata de un cadru bine ales, de intimitate, cu mici artificii: muzica in surdina, ulei de masaj in arome preferate de cei doi.

Terapia explorarii si a simturilor

Daca ne gandim ce masaj erotic, concret, poate sa ajute, exista o varietate de optiuni. In lista de la Artemis spre exemplu exista si masajul pentru cuplu. In acest caz vorbim insa de o maseuza sau de doua care vor masa simultan pe cei doi. Nu este cazul acum, in autoizolare, asadar pot fi aplicate alte tehnici. Spre exemplu masaj cu dus asistat, masaj cu ulei de argan, masaj topless, nud si lista nu se opreste aici.

In mod ideal, acum nu exista reguli si nici tehnici stricte ce trebuie urmate. Exista libertate in a combina ideile asa cum fiecare simte. O explozie de simturi delectate, o terapie pentru amandoi, masajul erotic devine asadar un episod din care ambii au de castigat. Poate incepe cu un masaj ferm aplicat in zonele tensionate, cel mai adesea la zona picioarelor si umerilor, pe spate, continuand cu masajul erotic cand tot corpul este mai relaxat.

Nota: pentru ca masajul erotic sa aiba succesul scontat vorbim despre nevoia de a va informa cat mai mult cu putina despre cum poate fi pus in scena un astfel de show. In cadrul paginii oficiale a salonului de masaj erotic Artemis, masajclub.ro, sunt informatii detaliate despre subiect, inclusiv o pagina de blog unde pot fi regasite subiecte dintre cele mai picante si variate corelate cu tipurile de masaje erotice.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa faceti timpul petrecut impreuna mai placut – masajul erotic poate fi un ingredient cheie


Alte articole