Emanuel Tudose şi-a propus în 2018 să transforme laptele vacilor care pasc pe păşunile din câmpia Bărăganului în brânzeturi cu un gust aparte. Aşa a luat naştere Căşăria Dunar din Vâlcele, judeţul Călăraşi, care astăzi livrează telemea, chefir şi cremă de brânză în unele dintre cele mai cunoscute băcănii din Bucureşti, precum Băcănia Gramador, Băcănia Fermierului, Băcănia Urbană şi Băcănia Veche.
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum îşi face loc pe o piaţă de 1 miliard de euro Căşăria Dunar, un brand de brânzeturi din câmpia Bărăganului pornit în 2018. „Vânzările cresc încet, băcăniile se deschid în număr mai mare, am început să avem cereri şi de la magazine alimentare. Nu este foarte greu să ajungi pe un raft.“".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro