Cum isi asigura cadrele medicale confortul in timpul activitatii profesionale?

16 martie 2023

Profesia de medic sau asistent medical sunt unele dintre cele mai solicitante. Pe langa faptul ca personalul trebuie sa fie un bun cunoscator al meseriei, trebuie sa fie pregatit sa intervina in orice situatie si sa poata face sa colaboreze chiar si cel mai reticent pacient. De aceea, confortul oferit de hainele pe care le poarta trebuie sa fie unul optim.

Cum cadrele medicale intra zilnic in contact cu foarte multe virusuri si bacterii, care reprezinta un pericol pentru starea lor de sanatate, dar nu numai, acestia au obligatia de a purta uniforme medicale, care sa ii protejeze de o posibila infectare cu agenti patogeni, dar si sa ii transmita mai departe, de la un pacient la altul.

Ce influenteaza confortul uniformelor medicale?

Pentru a se putea concentra asupra actului medical si nevoilor pacientilor lor, cadrele medicale trebuie sa se simta confortabil si sa aiba la indemana toate instrumentele si aparatura medicala neceasara ramurei medicinei in care activeaza. Drept urmare, confortul oferit de uniformele medicale este la fel de important ca nivelul de protectie pe care acestea il ofera.

Principalul factor care influenteaza atat confortul, cat si gradul de protectie al acestora, este materialul din care sunt realizate. In magazinul online Med-Tehnica.ro este disponibila o gama larga de uniforme medicale de la brandul WonderWink, unul dintre cele mai cunoscute in domeniu si care pune mare accent pe calitatea materialelor folosite, dar si pe confort si aspect estetic modern.

Uniforme medicale | ciorapi medicinali | Med-Tehnica.ro

uniforme medicale

Ce elemente completeaza echipamentul cadrelor medicale pentru un plus de confort?

De asemenea, este bine cunoscut faptul ca medicii si asistentele petrec foarte mult timp in picioare, alergand de la un pacient la altul, pentru a putea oferi tratamentul necesar acestora. Prin urmare, incaltamintea purtata de acestia are si ea un rol foarte important pentru confortul cadrelor medicale si prevenirea aparitiei durerilor de picioare si de spate.

Pentru acest lucru, profesionistii din domeniu poarta atat papuci medicinali ortopedici, cat si ciorapi medicinali, care sa favorizeze o buna circulatie a sangelui in membrele inferioare.

Astfel, cadrele medicale vor scapa de grija durerilor si disconfortul si se pot concentra pe buna desfasurare a activitatii profesionale.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum isi asigura cadrele medicale confortul in timpul activitatii profesionale?

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro