Cum explică un mic antreprenor deficitul comercial de 6 mld. euro pe alimente? Există supracapacitate de producţie de mâncare în UE, iar România nu s-a mişcat la timp pentru a atrage investiţii în procesare, care au mers în Ungaria, Cehia sau Polonia

14 noiembrie 2024

Există supracapacitate de produc­ţie de alimente în Uniunea Europea­nă, iar România nu s-a mişcat la timp pentru a atrage investiţii în procesare, care au mers astfel în proximitate, în Ungaria, Cehia sau Polonia, afirmă an­treprenorul Ionuţ Tomescu, admi­nistratorul unei afaceri de familie de tip băcănie.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum explică un mic antreprenor deficitul comercial de 6 mld. euro pe alimente? Există supracapacitate de producţie de mâncare în UE, iar România nu s-a mişcat la timp pentru a atrage investiţii în procesare, care au mers în Ungaria, Cehia sau Polonia".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro