Cum deschizi cont și cum pariezi la Unibet?

Categorie: Comunicate de presa

Unibet este o casă de pariuri care se află în topul caselor de pariuri online din România. Unul dintre cele mai importante beneficii pe care Unibet le oferă clienților săi constă în oferta sportivă foarte bogată și în diversitatea de tipuri de pariu. O să îți prezint mai jos pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a deschide un cont la Unibet și pentru a plasa primul pariu.

Platforma online Unibet

În primul rând, trebuie să accesezi platforma online a casei de pariuri sau sa intri direct pe pagina cont Unibet. Acolo vei fi direcționat imediat catre pagina potrivită pentru a beneficia și de bonusul Unibet la prima depunere. În continuare îți vom explica pașii pe care trebuie să-i urmezi sa poți să îți deschizi un cont normal la Unibet.

În prima etapă se deschide formularul cu informații personale unde va trebui să completezi numele și prenumele exact așa cum apar în cartea de identitate, emailul, data nașterii și CNP-ul. După completarea acestor informații dă click pe Continuare pentru a merge mai departe.

În a doua etapă a formularului trebuie să completezi datele tale de contact precum adresa de reședință așa cum apare în cartea de identitate, codul poștal ( în cazul în care nu îl știi poți căuta pe google folosind adresa), orașul și numărul de telefon mobil, apoi apasă pe Continuare.

În a 3-a etapă a formularului trebuie să completezi informațiile legate de cont. Ți se va cere să completezi un nume de utilizator care să nu fie deja luat de alt utilizator, o parolă care să conțină cel puțin 8 caractere, o întrebare de securitate în cazul în care vă uitați parola și un răspuns pentru aceasta, apoi apăsați butonul Continuare.

În a 4-a etapă a deschiderii contului trebuie să alegi bonusul de bun venit care constă în 100% bonus la prima depunere în limita a 300 RON. Trebuie să acceptați bonusul și termenii și condițiile. După ce ai finalizat acest proces, apasă butonul de înregistrare și vei primi un email pe adresa pe care ai introdus-o în formularul de înregistrare. Accesază link-ul din email și contul tău este activ.

Pentru a plasa primul pariu trebuie să te loghezi în contul tău, iar în partea stângă vei vedea un meniu cu sporturi și competiții din care poți alege, iar mai jos ai un buton pentru toate sporturile. Trebuie să alegi competiția dorită și apoi se va deschide un meniu cu meciurile din competiția respectivă. Dă click pe meciul care te interesează și alege cota pe care vrei să joci. După ce ai adăugat toate meciurile dorite și miza, apasă pe plasează pariu și biletul tău a fost plasat.


Alte articole