Cum definește Florin Popa o afacere rezilientă

Categorie: Afaceri, Video

„O afacere rezilientă e o afacere care poate rezista unei perioade dificile. Așa cum, spre exemplu, a fost perioada în care cu toții a trebuit să traversăm pandemia sau această perioadă în care vedem că la graniță avem un conflict. Deci, vorbim de o afacere care poate să se transforme, să anticipeze și să se adapteze la perioade de criză. ” – Florin Popa, B2B Director, Orange România

Microsoft Envision Romania: digitalizarea, un drum cu prioritate pentru întreaga economie și societate.

Aflat la cea de-a noua ediție, evenimentul Microsoft Envision România se va desfășura online, într-un format compact și dinamic, și va reuni, și de această dată, cele mai importante voci din mediul de business, reprezentanți ai sectorului public, precum și câteva dintre cele mai dinamice startup-uri românești.

Invitații vor discuta despre contribuția pe care accelerarea proceselor de digitalizare o poate avea pentru succesul unei companii, precum și la dezvoltarea economiei, despre rolul tot mai important al securității cibernetice pentru o organizație sănătoasă și cum poate inovația să ajute startup-urile românești.

Participarea la eveniment este gratuită.

Află mai multe aici: https://content.businessdays.ro/articol-microsoft-envision-event


Video – Cum definește Florin Popa o afacere rezilientă


Sursa: Business Days

 


Alte articole