Cum câștigi cu strategia Fibonacci la pariuri?

Categorie: Diverse

Foarte multe persoane consideră că pariurile sunt strict bazate pe noroc. Este adevărat că norocul este un factor important când vorbim despre orice tip de joc de noroc, dar la pariuri nu este obligatoriu să te bazezi doar pe noroc. De fapt, majoritatea pariorilor care reușesc să obțină profituri din această activitate se bazează mai multe pe alte aspecte decât pe noroc.

Printre cele mai importante aspecte se numără analiza corectă a evenimentelor înainte de pariere, folosirea bonusurilor de la casele de pariuri (vezi Unibet bonus fara depunere) dar și utilizarea unei strategii eficiente. Fiecare parior folosește o combinație diferită de instrumente pentru a-și atinge profitul dorit, dar toți folosesc o anumită strategie. Fără o strategie bine aleasă nu vei putea știi cum ajungi unde ți-ai propus.

Numeroase strategii de pariere

Există numeroase strategii de pariere din care poți alege. Trebuie să știi că fiecare strategie se potrivește anumitor tipuri de pariori și că trebuie să găsești strategia care se potrivește profilului tău de parior. Printre cele mai populare și mai eficiente strategii la pariuri se numără strategia Martingale și Fibonacci.

Diferența dintre cele două strategii este dată de cotele pe care alegi să joci și de banca pe care o ai disponibilă. În timp ce la strategia Martingale poți ajunge rapid la mize destul de mari, acest lucru necesitând o bancă mare, Fibonacci este ceva mai lejeră și ajungi puțin mai greu la mize mari.

Numele pe șirul lui Fibonacci

Strategia Fibonacci este bazată, după cum spune și numele, pe șirul lui Fibonacci. Șirul lui Fibonacci este o succesiune de numere bazate pe un calcul matematic. Ultimele două numere sunt adunate pentru a obține următorul număr, exemplu fiind 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc. Această strategie garantează obținerea de profit și recuperarea pierderilor atunci când nimerești un pariu câștigător după mai multe pariuri necâștigătoare.

Este esențial să îți calculezi prima miză din șir ținând cont de creșterea mizei ulterioare în cazul unui șir de pariuri pierzătoare. Deși mizele nu cresc atât de repede ca la strategia Martingale, dacă prinzi o serie pierzătoare mai lungă, poți ajunge și cu Fibonacci la pariuri mari.

Să presupunem că ai un prim pariu cu o miză de 1 RON. Dacă pariul este pierzător, miza următorului pariu va fi 0+1. Dacă și acest pariu este pierzător, atunci miza va fi 1+1, adică 2. În continuare miza următorului pariu va fi 2+1, adică 3 RON și tot așa până prinzi un pariu câștigător. În momentul în care prinzi un pariu câștigător îți vei recupera mizele pierdute la pariurile anterioare din șir și vei obține un profit bazat pe primul pariu în funcție de cota aleasă. Pentru a aplica strategia Fibonacci cu succes este important să cauți pariuri cu cota 3.00 . Nu este o cotă mare, deci este o cotă realistă și nu este greu de găsit. De asemenea, analiza evenimentului este foarte importantă înainte de pariere pentru a reuși să obții profit încă de la primele pariuri. Atunci când ai un pariu câștigător, reiei strategia de la început mizând o unitate și continuând la fel până prinzi un pariu câștigător.


Alte articole