Cum călătoresc pasagerii la business class: ce mâncare primesc, cum se pregăteşte şi serveşte masa şi ce înseamnă să ai un flying chef-ul dedicat?

18 august 2019

Mâncarea pe care companiile aeriene o servesc pe parcursul zborurilor - în special a celor transcontinentale şi transoceanice - a fost, nu de puţine ori, catalogată drept „fadă“, „lipsită de gust“ şi alte apelative de gen. Plus că de plating nici nu se poate pune problema în contextul în care micul-dejun, prânzul sau cina sunt servite în clasicele caserole de plastic.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum călătoresc pasagerii la business class: ce mâncare primesc, cum se pregăteşte şi serveşte masa şi ce înseamnă să ai un flying chef-ul dedicat?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro