Cum alegi multifuncționale pentru afacerea ta și de ce ai nevoie de experți

Categorie: Afaceri, IT & C

Vrei să cumperi o imprimantă multifuncțională alb negru sau color, cu tehnologie laser, pentru compania ta? Nu contează dacă reprezinți un IMM (poate o afacere antreprenorială) sau o firmă de dimensiuni mari, stil corporație. Cu siguranță îți dorești un produs fiabil, un echipament de încredere, pe care să te poți baza în activitatea de tip office. Și, să nu uităm, cauți un preț cât mai bun, atât la achiziția propriu-zisă, cât și la partea de consumabile și service în timp. Cum alegi din piață, din atât de multe oferte?

În primul rând, trebuie să eviți să cumperi de pe canalele de retail adresate utilizatorilor individuali. Alege echipamente profesionale, doar așa vei avea un management solid al imprimării și copierii de documente în compania ta. La un retailer de tip B2B vei găsi echipamente de copiere, sisteme de printare de înaltă calitate, imprimante laser alb-negru, color și all-in-one de la Konica Minolta, HP, Epson, Samsung și alți producători consacrați.

„Beneficiind de viteza mare de printare, atat alb-negru, cat si color, vei aprecia calitatea printurilor obtinute si timpul pe care acestea te ajuta sa il economisesti. Diverse sisteme de productie, cu tehnologii inovative de la Konica Minolta, HP si alte branduri. Aceste echipamente iti ofera productivitate si o calitate impresionanta a produselor finite. Sunt solutia ideala pentru cea mai buna performanta a joburilor de printare mixte, color si alb-negru”, se menționează pe ecopy.ro, unde se pot găsi detalii despre o selecție premium de produse, la costuri accesibile.

De mare ajutor va fi consultanța specializată, pentru că ai atât de multe opțiuni la prețuri variate și este greu să alegi dacă nu ești specialist în domeniu. Vei fi îndrumat spre noutățile din domeniu, ținându-se cont de ceea ce are nevoie compania ta. O multifuncțională alb negru HP LaserJet MFP M433a, o multifuncțională alb negru HP LaserJet MFP M436n, o multifuncțională alb negru Konica Minolta Bizhub 226 set cu DF-625? Sau poate o multifuncțională color HP LaserJet Managed MFP E72525dn ori o multifuncțională color Konica Minolta Bizhub C227… alegerile sunt mai simple când ai specialiști în echipă cu tine.

Vei avea de ales nu numai producătorul, ci multe alte elemente: tehnologie, format echipament, funcții disponibile (copiere, fax, printare, scanare, wireless), viteză copiere alb negru / color, interfață, tip scanare etc. Așadar, un expert va ajuta foarte mult, pentru că o schemă simplă de alegere multifuncționale practic nu există. În plus, compania care oferă consultanță pentru achiziție va menține relația comercială și de suport tehnic, oferind în timp mentenanță, service, consumabile etc.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole