Cum alegi cea mai buna agentie SEO pentru afacerea ta?

Categorie: Comunicate de presa

Sa fim realisti, pentru antreprenorii din Romania a devenit din ce in ce mai greu sa-si aleaga agentia de SEO potrivita. Aceasta provocare este de cele mai multe ori frustranta si consumatoare de timp.

Piata agentiilor si a serviciilor de optimizare SEO Bucuresti s-a schimbat in ultimul timp, in topul rezultatelor organice din Google au aparut din ce in ce mai multe agentii noi.

Stoian Ciprian este Fondator Agentia OneMedia X Group (omagency.ro) si Specialist SEO cu peste 8 ani experienta, iar in acest articol iti va oferi cateva sfaturi pentru cand iti vei alege noua agentie SEO cu care vei colabora in 2021 sau 2022.

  • Ce intrebari trebuie sa pui unei agentii SEO?
  1. Agentia ofera un raport lunar cu privire la evolutia cuvintelor cheie?
  2. Pachetul SEO propus include si o analiza detaliata a tuturor competitorilo?
  3. Ce este in prezent in neregula cu site-ul meu?
  4. Ce strategii SEO Off-Page utilizati pentru link building?
  5. Care sunt site-urile pe care vor fi plasate backlink-uri catre site-ul meu?

Si aceste 5 intrebari sunt doar cateva dintr-o intreaga serie de intrebari pe care ar trebui sa o ai pregatita pentru discutia cu agentia SEO / specialistul SEO cu care vrei sa colaborezi.

  • Cum alegi cea mai buna agentie SEO pentru afacerea ta?

Iti stabilesti in avans cateva obiective si rezultate clare pe care ti-ai dori sa le atingi, dar si intervalul de timp in care iti doresti acest lucru.

De asemenea, in functie de specificul afacerii tale, va trebui sa stii daca ai nevoie de servicii de: marketing prin continut optimizat SEO, Voice SEO, Video SEO, Link Building, SEO Local sau eCommerce SEO.

In acelasi timp, exista si alte aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare, precum:

  1. Ti s-a prezentat un proces definit pentru a dezvolta si implementa strategii SEO eficiente pentru afacerea ta.
  2. Au fost cu adevarat interesati sa afle mai multe despre afacerea ta, produsele sau serviciile acesteia?

Retine, este important sa te asiguri ca vei primi in fiecare luna un raport detaliat al activitatilor SEO realizate de agentie si ca eventuale modificari ale site-ului iti vor fi comunicate si explicate.

De asemenea, este important sa iei in considerare si faptul ca SEO este un proces complex care implica o multime de detalii si subtilitati.

Stoian Ciprian, Fondator Agentia OneMedia X Group: “De ce sa alegi serviciile noastre de SEO? Simplu. Ne pasa de afacerea ta, succesul acesteia fiind si succesul agentiei OneMedia X Group.”

Acestea fiind spuse, poti apela la serviciile SEO oferite de Agentia OneMedia X Group pentru a obtine rezultate vizibile.

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole