Cum alegeți rame de ochelari care să vă avantajeze. Descoperiți EXPERTOPTIC

Categorie: Comunicate de presa

Într-o lume în care tehnologizarea este prezentă peste tot în jur, oamenii petrec în general destul de multe ore în fața unui laptop, pe telefon, la televizor și așa mai departe. Motiv pentru care implicit ochii sunt suprasolicitați, în special din cauza luminii albastre pe care aceste device-uri le emit. Acesta poate fi și unul dintre motivele pentru care, comparativ cu anii trecuți, acum din ce în ce mai multe persoane au nevoie de ochelari de vedere.

Ochelarii sunt considerați acele accesorii care aduc un plus estetic dacă sunt aleși corect, dar care sunt și utili. Vedem acum și persoane din showbiz care fac din purtarea ochelarilor de vedere o adevărată artă în ceea ce privește partea fashion, la modă. În momentul în care trebuie să alegeți o pereche de ochelari de vedere, fiind vorba în special despre rame, trebuie să acordați o atenție deosebită anumitor aspecte. În acest sens puteți descoperi EXPERTOPTIC care poate avea soluțiile pe care le căutați.

Cât de importantă este alegerea corectă a ramelor?

Dacă aveți nevoie de ochelari de vedere trebuie să acordați o atenție specială alegerii ramelor. Asta pentru că ramele vor avea o influență asupra chipului. Alese corect, pot avantaja din punct de vedere estetic. În caz contrar pot scoate în evidență aspecte care vă dezavantajează spre exemplu.

De asemenea, trebuie să acordați o atenție deosebită în alegerea acelor rame de ochelari pe care le veți purta și din punctul de vedere al confortului. Sunt disponibile la EXPERTOPTIC rame diverse, cu pernițe din silicon sau cu șa nazală din plastic, precum și alte variante. În alegerea aceasta contează foarte mult preferințele pe care le aveți, care sunt mai ușor de purtat pentru dumneavoastră, astfel încât să nu aveți parte de un disconfort constant.

Să vorbim despre culoarea ramelor. Ce veți prefera?

La EXPERTOPTIC veți găsi atât pe site, cât și în cele 6 locații fizice din 5 orașe ale țării varietate în ceea ce privește ramele. Acestea nu doar că sunt de la branduri celebre precum Guess, Furla, Ana Hickmann, Police și multe altele, dar au și design-uri inedite.

Aducem în discuție aici ramele cu modele, cele de culori diverse care aduc negreșit un plus estetic. Dacă doriți să renunțați la clasicele rame negre atunci poate veți fi încântați de cele cu inserții model animal print pe margini, cei roșii care scot foarte frumos în evidență ochii căprui spre exemplu și multe alte variații.

Orice culoare veți prefera recomandat ar fi să vă pună chipul în evidență. Ochelarii, fiind niște accesorii trebuie să vă ofere vederea clară, dar și un aspect inedit. Gama de rame de ochelari este vastă la EXPERTOPTIC, completă, astfel încât să alegeți negreșit varianta potrivită din toate punctele de vedere.

Alegeți forma ramelor în funcție de forma feței?

La EXPERTOPTIC veți beneficia de ajutorul consilierilor în vederea alegerilor pe care le veți face. Vă vor prezenta ramele de ochelari disponibile și vă vor oferi sfaturi sau chiar sugestii la nevoie. Atunci când vă îndreptați atenția spre o anumită formă a ramei este necesar să luați în considerare și forma feței. Asta pentru că o disproporționalitate prea mare poate fi inestetică, spre exemplu.

Persoanele care au fața în formă de inimă pot alege cu succes ochelarii care au lentilele rotunde. În acest caz o alegere inspirată ar fi și ochelarii fără rame, pentru că sunt simpli și nu încarcă fața prea mult. Ramele de ochelari care au partea de sus îngroșată, așa cum veți descoperi și la EXPERTOPTIC modele, sunt potrivite pentru persoane care au fața ovală.

Oferta de rame de ochelari de la EXPERTOPTIC este vastă. Cu siguranță veți găsi ramele care să vă placă și care să vă avantajeze. Puteți beneficia chiar și de consultație gratuită. Vă puteți programa online sau la telefon în acest sens și veți beneficia de toate avantajele pe care le oferă.

Contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum alegeți rame de ochelari care să vă avantajeze. Descoperiți EXPERTOPTIC


Alte articole