Cum alege antreprenorul Radu Potolea cafeaua perfectă pentru Madison Coffee? Se evaluează totul după un sistem complex, bazat pe percepţiile senzoriale, dar în esenţă este vorba despre identificarea notelor, a aromelor, a gustului, a post-gustului, a dulceţii, a acidităţii, a corpo­lenţei

Aroma de cafea proaspăt prăjită este, în sine, un parfum de care nu ai cum să te plictiseşti, chiar dacă îl simţi, pătrunzător, în fiecare dimineaţă. O adulmeci mai întâi în faţa ceştii pline, apoi o porţi în păr şi pe piele, până când devine parte din ADN şi se transformă, în zilele în care cafeaua e licoarea salvatoare, în cel mai exclusivist parfum din lume. Aşa a păţit şi Radu Potolea, care a pus laolaltă aburii acestei licori cu notele parfumeriei de nişă.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum alege antreprenorul Radu Potolea cafeaua perfectă pentru Madison Coffee? Se evaluează totul după un sistem complex, bazat pe percepţiile senzoriale, dar în esenţă este vorba despre identificarea notelor, a aromelor, a gustului, a post-gustului, a dulceţii, a acidităţii, a corpo­lenţei".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro