Cum a văzut un mic antreprenor oportunitatea de a-şi creşte businessul cu 20-30% în 2020? Simona Crăciun, Tort de Bezea: Din iulie, companiile mari s-au reactivat şi au început să trimită torturi angajaţilor acasă

31 august 2020

Simona Crăciun, o tânără de 27 de ani, a intrat în lumea antrepre­noriatului în 2016, mânată de pasiunea pentru gastronomie şi a creat un atelier de torturi artizanale pe bază de bezea, principalii săi clienţi fiind din mediul corporate.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum a văzut un mic antreprenor oportunitatea de a-şi creşte businessul cu 20-30% în 2020? Simona Crăciun, Tort de Bezea: Din iulie, companiile mari s-au reactivat şi au început să trimită torturi angajaţilor acasă".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro