Cum a devenit brunch-ul la sat o experienţă de top şi cine a format această tendinţă: "Noi, ca orăşeni, nu putem mânca bine decât prin satele astea, la astfel de evenimente"

22 august 2019

Aproape nu mai trece un sfârşit de săptămână fără ca pe vreo reţea de socializare să nu apară un eveniment culinar, brunch, organizat în te miri ce sat uitat de lume. Apoi, obligatoriu, un prieten care participă încarcă imediat după, într-o zi de luni de obicei, o galerie foto atât de savuroasă, de-ţi iscă toate poftele, numai pe cea de muncă nu. Cine a pus însă umărul la realizarea acestei mişcări şi ce planuri are comunitatea care a adus din nou pe mesele tuturor farmecul vieţii de la ţară?

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Cum a devenit brunch-ul la sat o experienţă de top şi cine a format această tendinţă: "Noi, ca orăşeni, nu putem mânca bine decât prin satele astea, la astfel de evenimente"".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro