Credit online rapid pe card 2021. Unde este disponibil?

Categorie: Comunicate de presa

Pentru că este sfârșit de an este vremea retrospectivelor și a proiecțiilor în viitor. De acea astăzi trecem în revistă câteva soluții de împrumut online rapid pe card pentru anul 2021. Nu se știe când veți avea nevoie de un credit pe termen scurt. De aceea, trebuie să fiți informat pentru a nu fi luat prin surprindere.

Unde găsești un credit online rapid pe card 2021?

Toți românii, mai devreme ori mai târziu s-au regăsit în situația în care au avut nevoie de bani cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. Au apelat la rude și prietenii, unii au fost ajutați, alții au fost refuzați. Indiferent de natura refuzului, că a fost din motive de lipsuri, personale ori rău platnice, acum vă aflați într-o nevoie ce trebuie acoperită. Astfel, site-ul creditdoctor.ro în următoarele rânduri vă va oferi câteva recomandări de împrumuturi. Atenție! Unele chiar cu dobândă de 0%.

Pentru a beneficia de un împrumut cu 0% dobândă trebuie să consultați oferta de pe piață a instituțiilor financiare nebancare. Dar ce este un IFN? Un ifn este o entitate ce oferă servicii de creditare pentru populație la o dobândă considerabilă față de băncile comerciale. Sumele variază de la 100 lei până la 10.000 lei fără giranți ori garanții și pot ajunge chiar și până la 900.000 lei cu o garanție imobiliară (teren, casă ori apartament). Dobânda este variabilă și pornește de la 1.2% pe zi. Totuși de ce este atât de mare dobânda făță de un împrumut bancar ce vă oferă o dobândă de 5% pe an? Chichița este reprezentată prin faptul că instituțiile creditoare IFN oferă împrumuturi și persoanelor raportate în biroul de credit. Deci dacă aveți un istoric de rău platnic, tot veți putea contracta împrumuturi. Al 2lea aspect care trebuie luat în calcul este faptul că ifn-urile sunt niște instituții ce oferă împrumuturi pe termen scurt și mediu. De aceea ei consideră că o dobândă de 10% pe lună, este un cost relativ corect pentru un împrumut de 10.000 lei pe termen scurt.

Împrumut cu 0% dobândă

Dacă tot am vorbit mai sus despre o dobândă magică de 0%, acum o vom și dezvolta. Unele firme de împrumuturi oferă 0% dobândă la primul credit luat pentru a vă atrage în procesul de creditare și pentru vă obișnui cu ușurința acestuia. De aceea, agențiile creditoare se întrec în rapiditatea livrării banilor în contul dumneavoastră. Totuși, pentru a beneficia de dobânda de 0% trebuie să fiți prima dată client al acelor instituții și să returnați banii firmei nu mai târziu de 30 de zile. Printre acestea care oferă 0% dobândă se numără VivaCredit și CreditFix. Dacă aveți nevoie de o sumă mai mare cu 0% dobândă față de cât vă pot oferi aceștia ca și sumă maximă, noi vă recomandăm să contractați împrumuturi de la toate agențiile ce oferă 0% dobândă doar cu siguranța în care veți returna banii înapoi în timp util pentru a nu intra în scenariul de 1.2% dobândă pe zi. Nu este un capăt de lume 1.2% pe zi, gândiți-vă că este 120 lei din 10.000 lei împrumutați. Totuși daca îi returnați în 60 de zile asta ar însemna că trebuie să returnați 10.000 lei + 1.2% x 30 = 13.600 lei. Totuși o sumă relativ mare de înapoiat într-un timp atât de scurt. De aceea recomandarea noastră cu referire la aceste tipuri de împrumuturi și dobânzi este să le contractați doar în situația probabilă că le veți returna în timp util.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole