Craft Mystic, sursa ta zilnică de energie pozitivă

Dacă și tu cauți pietre sau cristale naturale semiprețioase, Craft Mystic este aici pentru tine. Această firmă este sursa ta zilnică de liniște și energie pozitivă. Ei oferă cristale semipretioase care îți pot influența viața în bine și care te scapă de energiile negative.

         Îmbunătățește-ți și tu viața și propria persoană cu produsele „magice” de la Craft Mystic. Ei oferă cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri. Explorează cu atenție produsele lor și alege exact cristalul sau piatra pe care le consideri potrivite pentru tine. Din acest punct de vedere, nu există alegere corectă sau greșită.

Cum să alegi cristale sau pietre semiprețioase în funcție de zodie?

         Sunt multe feluri în care poți să alegi cristale sau pietre naturale semiprețioase. Acestea pot fi alese în primul rând în funcție de nevoile pe care le ai tu. O turmalină neagră va aduce energii purificatoare în viața ta și te va proteja. O geodă ametist va promova mediile liniștite și calme.

         Un alt mode de a alege pietrele sau cristalele semiprețioase potrivite pentru tine este de a lua în considerare ce zodie ești. De ce? Pentru că unele pietre semiprețioase sau cristale sunt mai benefice pentru oamenii în zodia capricorn decât pentru cei în zodia rac și vice versa. Iată, spre exemplu, cele mai benefice pietre și cristale pentru zodia capricorn găsite la Craft Mystic:

 • ochi de tigru – îmbunătățește starea de spirit și poate trata depresia
 • granat – te ajută să te ancorezi mai ușor în prezent și să fii mai conștient de ceea ce te înconjoară
 • jasp roșu – scoate în evidență problemele înainte ca acestea să se agraveze
 • cuarț transparent – are proprietăți de vindecare
 • obsidian negru – are un puternic rol protector în potriva stresului
 • fluorit verde – are un rol care energizează aura și creează armonie

Unele dintre cele mai populare seturi cristale de la Craft Mystic

         Produsele de la Craft Mystic sunt utile, dar și distractive. Cu acest cristale și pietre poți petrece timp calitativ tu cu tine într-un mod relaxant. Învață mai multe despre tine și despre energia pe care o emani cu produsele Craft Mystic.

         Craft Mystic are și câteva seturi speciale care s-ar putea să îți placă. Acestea conțin mai multe tipuri de cristale sau pietre și pot fi folosite în mai multe feluri. Uite care sunt câteva dintre ele și prețurile pe care le au:

 1. Cristale Naturale si Pietre Naturale Vindecatoare Chakra - Set complet din 34 Piese pentru meditatie, spiritualitate - Selenit, Lapis, Citrine, Ametist – 289 lei per set
 2. Set 21 Sticluțe cu Mini Cristale și Pietre Naturale pentru Ritualuri Magice si Meditație – 159 lei per set
 3. Set coliere ce conține 7 cristale naturale chakre si două lanțuri de frânghie reglabile, realizate manual de diferite dimensiuni, un cadou ideal pentru femei, bărbați si copii – 139 lei per set
 4. Set cadou cu cristale naturale pentru zodia Capricorn, cristale vindecătoare cu semne zodiacale, horoscop, astrologie, cadou perfect pentru zi de naștere – 199 lei per set
 5. Set Cristale premium si pietre semiprețioase vindecătoare în cutie de lemn maro - Conține 20 piese - turn selenit, Amazonit, cristale brute, cluster de ametist, varf de cristal transparent, cuarț

Cum pot fi curățate de energie cristalele și pietrele semiprețioase?

         Sunt mai multe feluri în care aceste cristale și pietre pot fi curățate de energiile negative. O modalitate ar fi să plasezi cristalul sub lumina lunii, fie afară, fie la pervazul unei ferestre.

O altă modalitate ar fi să îngropi cristalul în pământ, afară. Apoi, poți chiar să speli cristalul cu apă caldă sau să îl pui într-un pahar sau borcan cu apă cu sare. După aceste procese, cristalul este gata pentru a fi utilizat.

Îl poți folosi pentru practicile tale de meditație sau îl poți purta la gât. Unele cristale sau pietre semiprețioase pot fi folosite chiar și în rutina de self care, ca cele utilizate pentru guasha.

Craft Mystic, cel mai bun magazin de pietre și cristale semiprețioase

         Toate aceste practici cu pietre și cristale pot fi foarte relaxante și chiar amuzante. Poți să îți descoperi și tu produsul preferat de pe Craft Mystic și să plasezi oricând o comandă pe craftmystic.ro.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Craft Mystic, sursa ta zilnică de energie pozitivă

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro