Corturile expozitionale EXPODOM.RO – alegerea ideala pentru targurile de toamna

24 octombrie 2022

Vraja culorilor de toamna si farmecul atmosferei targurilor sunt darurile lunii octombrie in fiecare localitate din tara. Fie targul local sau national, pentru producatori este intotdeauna o provocare pregatirea standului expozitional intr-un mod atractiv. Standul de prezentare este atat locul, unde-si vor intalni cumparatorii, cat si un ingredient esential al imaginii lor. Cortul imprimat cu sigla companiei de exemplu, garanteaza ca produsele expuse nu raman in anonimat. Culorile cortului, dimensiunea cortului sunt tot atatea elemente, la care trebuie sa se gandeasca din timp expozantul. Pavilionul expozitional trebuie sa fie in acelasi timp usor de montat, fiecare minut petrecut la expozitie este extrem de valoros: trebuie consacrat vizitatorilor si nu instalarii standului.

Pavilioanele expozitionale EXPODOM sunt menite sa ofere solutii pentru cele mai diferite necesitati. Dimensiunea poate fi aleasa in functie de spatiul avut la dispozitie din urmatoarele: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4,5m, 3x6m. Corturile sunt disponibile in sase culori atractive, pot fi personalizate, iar toate pavilioanele au structura tip acordeon. Pot fi instalate intr-un minut, fara unelte.

Corturile pot fi atat cu schelet din otel, cat si din aluminiu de diferite grosimi. Corturile din otel au pretul atractiv, greutatea lor insa este mai mare. Scheletul din aluminiu este elegant, usor si nu se rugineste. Poate fi din profil de 30mm, sau din profil hexagonal de 40mm, sau 50mm. Pavilioanale profesionale sunt realizate din profil de aluminiu hexagonal de 50mm. Inaltimea fiecarui stand poate fi reglata in patru pozitii.

Numarul peretilor laterali se alege in functie de nevoile fiecarei producator. Sunt detasabile, pot fi prevazuta cu usa sau fereastra. Sistemul puternic de tensionare confera rezistenta la intemperii. Acoperisul impermeabil asigura protectie pentru produsele expuse pe vreme nefavorabila. Astfel, indiferent de capriciile vremii, un pavilion de expoziție EXPODOM este un partener de nadejde al producatorului la targurile de toamna.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro