Copiile xerox se pierd, manualele raman

15 august 2019

Dupa schimbarea programei la ciclul inferior al gimnaziului, aproape un an scolar, profesorii si elevii s-au chinuit fara manuale. Fiecare cadru didactic cauta materiale care sa corespunda programei si le aducea elevilor copii xeroxate, care se pierdeau. A fost greu si toata lumea a asteptat cu nerabdare noile manuale.

Bine este ca elevul sa aiba manual engleza clasa 6 personal, pe care sa il pastreaze in biblioteca personala la sfarsitul anului scolar, fiindca este posibil ca in clasa a VII-a sa aiba nevoie de cunostintele din anul inferior, care se uita in timp, dar pe care le gaseste in cartea pusa la pastrare.

Cele mai bune manuale clasa a 6 a se gasesc pe site-ul librariei Delfin.ro

si corespund 100% programei scolare. Chiar in acest moment se pot comanda: manual de Limba romana, Matematica, Istorie, Cultura Civica, dar si engleza clasa 6.

Parintii nu mai sunt nevoiti sa vina cu ele in brate de la oras, ci este suficient sa le comande si ele sunt livrate la adresa indicata.

Este dificil de ales numai un manual, fiindca toate sunt realizate de catre cei mai buni nspecialisti din tara si tiparite la cele mai bune edituri pentru materiale scolare si auxiliare. Acestea sunt: Editura Didactica si Pedagogica, Grup Editorial Art si Editura Delfin.

Parintii pot consulta profesorii clasei inainte sa comande manualele pentru copiii lor.

Engleza clasa a 6a este necesara, fiindca acesta limba este una dintre cele mai vorbite in lume si limba oficiala a multor state. De asemenea este limba sistemului de navigatie si a celui comercial, precum si a institutiilor importante ale lumii.

Numai daca ne deplasam in Europa, descoperim ca si in cel mai mic magazin de cartier din Viena se vorbeste engleza, iar in Turcia turistii negociaza cu vanzatorii in aceeasi limba.

Uneori departajarea la obtinerea unui post bun o fac cunostintele de limba engleza. Multi continua sa studieze limbile straine si in afara scolii, ascultand filme, ducandu-se la meditatii sau la cursuri.

Toata lumea este constienta de importanta studiului limbilor straine.

Exista autodidacti care vor sa invete singuri engleza sau sa isi perfectioneze cunostintele de comunicare ascultand materiale inregistrate si cumparand diverse cursuri. Incepatorii ar trebui sa comande limba engleza clasa 6 fiindca temele sunt variate si de interes.

Exercitiile propuse verifica dobandirea cunostintelor si abilitatea de a opera cu acestea.

Manualele servesc ca punct de plecare si la conceperea lucrarilor pentru obtinerea gradului didactic I, fiindca unul dintre capitol poate urmari modul in care tema lucrarii respective este dezvoltata de catre manuale.

Aceleasi manuale le sunt de folos si absolventilor care se inscriu la examenele de titularizare. Un profesor bun trebuie sa stie continutul manualelor sau cel putin denumirile catorva lectii, plus cunostintele de gramatica si temele generale.

In noua programa de clasa a VI-a, elementele de comunicare incep de la universul elevului care este central, la familie, clasa, societate.

Sunt lectii in care elevii invata sa se prezinte, sa isi exprime gusturile si sa spuna ceea ce ii deranjeaza, sa vorbeasca despre pasiunile lor, activitati prin care sunt invatati sa ceara informatii, sa multumeasca pentru ajutor si sa fie recunoascatori.

Comandati acum manualele de limba engleza pentru clasa a VI-a si veti avea de castigat ca elev, ca adult care doreste sa invete o limba straina, ca profesor preocupat de cunostintele detinute de elevi!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro