CONSULTARE NAŢIONALĂ PRIVIND REFORMA SERVICIILOR SOCIALE ÎN ROMÂNIA

7 august 2010

Fundatia „Pentru Voi” in parteneriat cu Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC), Camera Deputaţilor şi CENTRAS va invita marti, 10 august 2010 la consultarea regionala privind propunerea de reformă a sistemului naţional de servicii sociale, construită pe baza parteneriatului dintre sectorul public şi cel privat.

La eveniment va participa si Preşedinta Camerei Deputaţilor, Doamna Roberta Anastase.

Scopul consultării este ca reprezentaţii publici şi privaţi să contribuie la elaborarea unei propuneri de act normativ care va reaşeza sistemul de servicii sociale din România de pe principiile statului asistential pe principiile subsidiarităţii şi incluziunii sociale active.

In cadrul consultării se va supune atenţiei şi dezbaterii autorităţilor publice cu atribuţii în domeniul social precum şi furnizorilor de servicii, propunerea de reformă a sistemului naţional de asistenţă socială, construită pe baza opiniilor reprezentanţilor societăţii civile.

Evenimentul are loc marti, 10 august 2010, incepand cu ora 10:30 la Centrul de Zi „Ladislau Tacsi” situat pe str. Anton Bacalbasa, nr. 65A, Timisoara.
Eveniment realizat in cadrul proiectului O voce mai puternică pentru sectorul neguvernamental din România finantat de Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.
... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - CONSULTARE NAÅ¢IONALÄ‚ PRIVIND REFORMA SERVICIILOR SOCIALE ÃŽN ROMÂNIA

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro