Consultanţii fiscali avertizează: Verificările fiscale sunt în creştere. Angajatorii trebuie să fie atenţi la obligaţiile cu taxele salariale. „În încercarea de a-şi păstra angajaţii motivaţi şi productivi, este posibil ca angajatorii să nu mai ia în calcul şi tratamentele fiscale ale noilor pachete de beneficii.“

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Taxele salariale precum impozitul pe venit şi contribuţiile sociale sunt din ce în ce mai des obiectul inspecţiilor fiscale. Companiile trebuie să stabilească proceduri clare, să documenteze şi să justifice tratamentele fiscale ale tuturor relaţiilor contractuale, fie că este vorba despre telemuncă, pachete de beneficii sau diurnă, pentru a nu atrage recalificarea veniturilor şi plata unor penalităţi importante, afirmă reprezentanţii EY România.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Consultanţii fiscali avertizează: Verificările fiscale sunt în creştere. Angajatorii trebuie să fie atenţi la obligaţiile cu taxele salariale. „În încercarea de a-şi păstra angajaţii motivaţi şi productivi, este posibil ca angajatorii să nu mai ia în calcul şi tratamentele fiscale ale noilor pachete de beneficii.““.

Etichete:

Alte articole