Conferinţa KPMG în România. Companiile aflate în dificultate nu au nevoie doar de o restructurare financiară, ci şi de una operaţională. Cele care vor avea suficientă substanţă pentru a le împleti vor avea o şansă de surpavieţuire. Altfel, nu vor face decât să fie într-o moarte clinică prelungită, dar cu acelaşi deznodământ

21 noiembrie 2023

Companiile româneşti aflate în dificultate, atât din cauza contextului economic nefavorabil, cât şi din pricina legislaţiei care se află în plină schimbare şi vine cu noi cerinţe către ele, au nevoie nu doar de o restructurare financiară, ci şi de una operaţională, a fost una dintre concluziile din prima parte a Conferinţei KPMG în România „Oportunităţi şi provocări în restructurarea preventivă“.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Conferinţa KPMG în România. Companiile aflate în dificultate nu au nevoie doar de o restructurare financiară, ci şi de una operaţională. Cele care vor avea suficientă substanţă pentru a le împleti vor avea o şansă de surpavieţuire. Altfel, nu vor face decât să fie într-o moarte clinică prelungită, dar cu acelaşi deznodământ".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro