Conferinta Investiti in Romania

Asociatia Romanian Business Accelerator organizeaza in data de 18 iunie prima conferinta cu tema “Investiti in Romania”. Evenimentul se doreste a fi un prim pas in aducerea impreuna a investitorilor, a companiilor si a clasei politice, pentru gasirea de solutii in vederea atragerii investitorilor straini de pe pietele BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud), in tara noasta.
In cadrul acestui eveniment, oameni de afaceri, reprezentanti ai clasei politice si investitori vor discuta despre promovarea Romaniei d.p.d.v. al climatului investitional, afaceri de succes ale investitorilor romani si straini in Romania (studii de caz), dar si despre promovarea si atragerea investitiilor de pe pietele BRICS.
Speakeri: Daniel Daianu, Pompei Lupsan (Vice-Presedinte BVB), Cristian Sima (Presedinte SIBEX), Ionel Blanculescu, Cristian Nicolae Parvan (AOAR), Catalin Predoiu, Javier Garcia del Valle (Happy Tour), Bogdan Iordache (Startup Incubator), Doru Panaitescu (Marketeer.ro), Radu Ciofu (analist financiar), Marian Dusan (Presedintele Asociatiei Romanian Business Accelerator).
Conferinta va avea loc incepand cu ora 9 am, la Hotel Pullman, Sala “Mexico & Seoul”. Participarea la eveniment se va face gratuit, pe baza inregistrarii prealabile. Mai multe detalii despre eveniment si despre inregistrare gasiti in pagina conferintei “Investiti in Romania”.
Parteneri: Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Coface Romania, 2Parale, ProfitBursier.ro.
Parteneri media: Realitatea TV, Money Channel, Wall-Street.ro, Business24.ro, 9AM.ro, Efin.ro
Eveniment sustinut de: Ziare.com
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro