Conferinţa Concordia-BCR „Industrii inteligente: cum creăm valoare adăugată în România“: Este nevoie de investiţii ţintite către sectoarele cu potenţial pentru a creşte valoarea adăugată din economia României. Nu poţi să fii cel mai bun la toate

21 noiembrie 2023

Este nevoie de investiţii ţintite spre sectoarele care au potenţial de inovare în România, de creare a valorii adăugate brute. Momentul în care se oferă o soluţie miraculoasă la toate problemele a trecut şi este nevoie de o abordare axată pe anu­mite sectoare, pentru că nu poţi să fii cel mai bun în toate domeniile, a fost una dintre concluziile principale care s-au desprins din conferinţa Concordia-BCR „Industrii inteligente: cum creăm valoare adăugată în România“, care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Bucureşti.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Conferinţa Concordia-BCR „Industrii inteligente: cum creăm valoare adăugată în România“: Este nevoie de investiţii ţintite către sectoarele cu potenţial pentru a creşte valoarea adăugată din economia României. Nu poţi să fii cel mai bun la toate".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro