Comunicat de presa finalizare implementare măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor Masura 2 AGRI-FOOD” SC INTERAGRO CEREALE AGRICULTURĂ S.R.L.

18 ianuarie 2023

INTERAGRO CEREALE AGRICULTURĂ S.R.L. anunta finalizarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” proiect  nr. RUE M2-AGRI-933 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE), respectiv Constanta, contract  nr. M2-AGRI-933 din 17-06-2022 (data primire grant 03.11.2022)

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii INTERAGRO CEREALE AGRICULTURĂ S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

• menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
  • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 85.048,71 lei (valoarea totala) din care:

• 73.955,40 lei grant acordat
  • 11.093.31 lei cofinanțare

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de contact:

Persoană de contact:  DUMITRU Mihaela
Telefon: 0749224251

S.C. INTERAGRO CEREALE AGRICULTURĂ S.R.L.