Compania Samsung va lansa in curand un nou telefon cu elemente metalice

Categorie: IT & C

Pe site-ul Comisiei Federale de Comunicatii din SUA a aparut o noua intrare pentru un model de dispozitiv telefonic inca nelansat, cu denumirea Samsung Galaxy A7. In acest fel, compania sud-coreeana poate anunta lansarea unui nou telefon avand o carcasa cu componente metalice, similar cu modelele Galaxy Alpha, Galaxy A3 si Galaxy A5.

Nu au fost oferite multe detalii despre dispozitivul mobil; Comisia Federala de Comunicatii a precizat insa dimensiunile acestuia, 150 mm x 75 mm, ceea ce indica faptul ca ecranul va avea probabil o diagonala mai mare de 5 inchi.

Daca aceste date se vor concretiza, ar fi al patrulea telefon al companiei cu design metalic din categoria de produse Galaxy A. Acest element de design a aparut pentru prima data in august, odata cu lansarea Galaxy Alpha, telefon cu margini metalice, similare cu cele ale unui iPhone 5. Apoi, cateva luni mai tarziu, Samsung a anuntat lansarea Galaxy A3 si Galaxy A5, cu cadre metalice.

Stirea lansarii unui nou produs vine in contextul unei situatii nu prea bune a vanzarilor in cazul telefoanelor Samsung. Compania a inregistrat profituri cu mult sub asteptari pentru Galaxy S5, vanzarile acestui model fiind chiar cu 40% mai mici decat pentru penultimul telefon al companiei, Samsung Galaxy S4.

Sursa: Business Insider


Alte articole