Colia S402: telefonul pentru bunici in Farmaciile Dona

17 noiembrie 2010

VHCI Business Development a anuntat disponibilitatea telefonului pentru bunici Colia S402 prin intermediul lantului de Farmacii DONA. Clientii fideli vor putea folosi cardurile de reducere ale Farmaciilor DONA pentru a beneficia de un pret mai mic cu 5%, se arata intr-un comunicat de presa.

 

Valentin Haicu, directorul general VHCI Business Development a declarat:
“Pana in prezent am comercializat telefonul Colia S402 in special prin intermediul site-urilor online, care sunt mai putin accesibile celor mai in varsta - publicul nostru tinta. În majoritatea cazurilor, clientii tineri au cumparat produsul spre a-l oferi cadou parintilor sau bunicilor. Prezenta sa in cadrul Farmaciilor DONA ne va ajuta sa ne apropiem mai mult de cei care au nevoie de un astfel de telefon. Astfel raspundem feedbackului primit din partea clientilor care doreau sa-l poata vedea direct”.


“Pentru prima oara in farmacii putem gasi o tehnologie simpla care sa ne tina aproape de cei dragi. Colia S402 este un terminal accesibil celor cu dificultati auditive si/sau vizuale ca si celor celor ce nu au nevoie de tehnologii complexe. Cu acest nou produs, mai facem un pas pe Drumul spre sanatate”, a declarat Ana Maria Petculescu, Director Marketing Farmaciile DONA.

 

Colia S402 este un terminal GSM adaptat nevoilor de comunicare specifice seniorilor. Telefonul are taste de mari dimensiuni, ecran monocrom si sonor foarte puternic, aspecte care-l fac accesibil persoanelor in varsta. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro