Colaboreaza cu Global Auto Travel pentru transport la aeroport

12 aprilie 2023

Transferul la aeroport este o necesitate in ziua de astazi, nimeni nu mai merge cu masina proprie la aeroport, mai ales daca nu sunt din Bucuresti, iar sa gasesti pe cineva sa te duca este pierdere de timp si mai ales de bani. Daca esti din Constanta, sau din imprejurimi, Global Auto Travel este cea mai buna solutie pe care poti sa o alegi, fiind o companie de transport persoane, care are peste 15 ani de activitate in acest domeniu, beneficiezi de siguranta si confort. Transferul Constanta Otopeni poate fi facut cu microbuze de transport in comun, sau transport privat cu una din masinile disponibile in flota.

Tu ce alegi, o parcare in aeroport sau un transfer cu Global Auto Travel? Parcarile pe termen lung din aeroport sunt destul de costiitoare, in schimb un transfer la aeroport este ieftin, sigur si confortabil. Scapi de grija condusului, nu mai platesti parcarea, nu risti sa intarzii si sa pierzi zborul, esti preluat din fata locuintei, la ora si data stabilita ulterior.

Daca trebuie sa calatoresti in Bucuresti, la aeroport si nu stii cum te vei descurca cu mijloacele de transport in comun si cu schimbarea acestora in anumite statii, Global Auto Travel este solutia sigura si rapida. Iti pune la dispozitie o flota auto atat de microbuze cat si de masini de 5 locuri daca vrei sa calatoresti singur si in felul acesta eviti tot ce inseamna transport in comun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre preturi si disponibilitate!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Colaboreaza cu Global Auto Travel pentru transport la aeroport

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro