Cofetăria L’Amande – Desserts sans gluten, o afacere de la zero pornită de Daniela Alecse, merge cu prima franciză în Bacău. În 2020, cofetăria din Bucureşti, care funcţionează cu 6 angajaţi, a ajuns la afaceri de peste 500.000 de lei

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Cofetăria cu laborator propriu pen­tru produse fără gluten, L’Amande – Desserts sans gluten, o afa­cere de la zero începută de Da­nie­la Alecs­e în 2016 în Bucureşti, face primul pas că­tre sistemul de fran­ciză şi se ex­tin­de cu o a do­ua în Bacău, în urma unei in­vestiţii de 50.000 de euro.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Cofetăria L’Amande – Desserts sans gluten, o afacere de la zero pornită de Daniela Alecse, merge cu prima franciză în Bacău. În 2020, cofetăria din Bucureşti, care funcţionează cu 6 angajaţi, a ajuns la afaceri de peste 500.000 de lei“.

Etichete:

Alte articole