Cine pariază pe sporturi?

Categorie: Diverse

Pariorii sportivi vin din toate mediile şi zonele geografice imaginabile, iar mitul că femeile nu pariază pe sporturi a rămas doar un simplu mit. Asta este în fond frumuseţea pariurilor sportive, oricine le poate accesa şi oricine poate să fie un câştigător.

Ar fi bine dacă un parior sportiv ar cunoaşte sportul pe care pariază, dar acest lucru nu este o cerinţă necesară pentru obţinerea unui bilet câştigător. De cele mai multe ori s-a constatat că nu ştiinţa face diferenţa, ci mai ales flerul şi inspiraţia, aşa că încă un mit s-a spulberat.

Cine sunt pariorii sportivi care ţintesc câştiguri mari cu un bilet de pariuri sportive cu bani puţini? Îi vom dezvălui în rândurile următoare şi totodată vom arăta şi câteva strategii care bine direcţionate pot aduce câştigul dorit.

Epoca de aur a pariurilor sportive

Poţi juca orice slot EGT gratis dar dacă vrei adrenalină pură, numai jocul pe o miză reală o poate induce. Şi dacă te axezi pe sloturi atunci bugetul tău de joc trebuie să fie unul semnificativ pentru că în nici un caz nu îţi poţi alimenta contul cu 1 RON, atât cât îţi trebuie pentru lansarea unui pariu sportiv.

Aceasta este de fapt şi marea atracţie pe care pariul sportiv o exercita asupra jucătorilor, posibilitatea să joci o sumă infimă şi să câştigi una astronomică. Şi din fericire pentru toţi jucătorii, trăim cu toţii o epocă de aur a pariurilor sportive, unde accesul este permis oricui.

Nu ţi se cer sume mari pentru a juca, sporturile sunt prezente în număr mare în oferta cazinourilor, aşa că posibilităţile sunt multiple. Trebuie doar să te focusezi pe un sport, să îl înţelegi şi să îndrăzneşti să depui un prim pariu.

Este iniţierea în tagma pariorilor sportivi şi vei observa că lucrurile sunt mult mai simple decât par. Pentru că şi în industria pariurilor sportive se învârt sume care depăşesc miliarde de dolari, ofertele sunt diverse, cotele atrăgătoare şi nu în ultimul rând posibilităţile de câştig sunt reale cu adevărat.

Nu depinzi de o caracteristică tehnică precum RTP-ul la sloturi, eşti doar tu, sportul preferat şi intuiţia pe care o ai pentru un eveniment sportiv. Şi dacă pui în această ecuaţie şi un strop de noroc, atunci poţi deveni chiar un parior sportiv de succes.

Nu crede tot ce vezi la televizor

Pentru că trăim din plin era informaţiei, este normal ca şi pariurile sportive să intre în sfera de influenţă a acesteia. Există canale sportive unde se pot urmări diverse sporturi în transmisie directă, astfel încât un parior să poată şi vedea în timp real cum se desfăşoară un eveniment sportiv.

În afară de aceste canale tv, există platforme online care pun la dispoziţia jucătorilor pariuri sportive în sistem live, ceea ce înseamnă că poţi urmări meciul preferat, să vezi cum se desfăşoară partida şi să depui un pariu în cunoştinţă de cauză.

Există însă şi site-uri de pariuri unde se vând ponturi sportive şi care sunt destul de vizionate de către jucători. Aceştia nu se mai complică să gândească efectiv, merg pe mâna tipserilor şi pun pe un bilet pronosticurile acestora.

Este posibil că biletul depus în aceste condiţii să şi iasă, însă de cele mai multe ori acest lucru nu se adevereşte. Nu trebuie chiar să crezi tot ceea ce se spune la televizor, încearcă întotdeauna să treci o asemenea informaţie prin filtrul propriei inteligenţe.

Poate că nici tu nu vei lua întotdeauna cele mai bune decizii dar măcar vei realiza că ai pierdut pe mâna ta. Eşecul personal se poate corecta, dar dacă pierzi pe mâna altora îţi vei reproşa alegerea făcută şi cu siguranţă că vei rămâne cu un gust amar.

Majoritatea se joacă

Este imposibil ca la un moment dat să nu fi pariat pe un eveniment sportiv, fie el din fotbal sau oricare alt sport de pe această planetă. O faci poate din sentiment patriotic sau pur şi simplu alegi acel eveniment pentru a-ţi testa norocul.

Toată lumea se joacă, chiar dacă puţini  recunosc acest lucru cu nonşalanţă. În fond, nu este nici o ruşine să recunoşti acest lucru, joci pe bani tăi şi eventualitatea câştigării unui premiu fabulos nu te lasă în nici un caz indiferent.

Poate eşti tipul de jucător care cochetează din când în când cu pariurile sportive şi depune un pariu la o ocazie specială. Este posibil să fi chiar un parior care „simte” un eveniment şi care de cele mai multe ori ridică de la casieria unei case de pariuri sportive un premiu important.

Sau eşti jucătorul care se informează temeinic înainte de fiecare meci pe care alegi să îl pui pe bilet şi nu laşi nimic la voia întâmplării? Indiferent de ce fel de jucător eşti, ideea generală este ca un pariu sportiv este accesibil oricui, fără aplicare de strategii complicate sau programe sofisticate de calculator.

În fond joci şi pentru distracţie, pentru că în afară de un potenţial câştig în bani ţi-ai testat propria inteligenţă şi ai luat şi o doză de distracţie care o să te remonteze. Pentru asta joacă majoritatea, distracţie, testarea capacităţilor proprii şi nu în ultimul rând pentru obţinerea unui câştig bănesc.

Profesioniştii

Pariurile sportive sunt permise tuturor, dar asta nu înseamnă că nu există şi în această ramură pariori care se încadrează sub titulatura de profesionişti. Aceştia trăiesc efectiv de pe urmă pariurilor sportive, deci pentru ei parierea este un job profitabil.

Cum apar aceşti jucători profesionişti în peisajul pariorilor normali? De obicei sunt sportivi care cunosc tainele jocului pe care îl practică sau l-au practicat şi care îşi pun cunoştinţele pe un bilet de pariuri sportive.

Dar titulatura de pariori profesionişti nu este doar apanajul foştilor sportivi, orice jucător care îşi doreşte acest lucru poate să cucerească aceasta titulatură. Este nevoie însă de timp, de dedicaţie, de informare şi mai ales de multă, foarte multă muncă.

Nimic nu este însă imposibil şi dacă îţi doreşti cu ardoare acest lucru, nimeni şi nimic nu îţi va sta în calea realizării acestui vis. Trebuie doar să rămâi cu picioarele pe pământ, să joci cât mai responsabil poţi şi să te bucuri de fiecare experienţă pozitivă.

Concluzie

Acum că am stabilit că toată lumea joacă la pariuri sportive, pariază fără frică pe orice sport crezi de cuviinţă. Este posibil să ai succes, să ai şi pierderi, dar un singur lucru vei câştiga cu siguranţă, experienţă şi maturitate în joc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole