Cine are pofta de fast food?

Categorie: Comunicate de presa

Oricand ai pofta de o shaorma buna, condimentata cu dichis si din ingrediente de calitate, te invitam pe site-ul Splendid GO, de unde iti poti alege ce sortiment vrei sa mananci azi la pranz, de vita, mixta sau de pui, cu lipie facuta in casa, carne proaspata si sosuri delicioase. Daca ai o slabiciune pentru preparatele fast food, pe site-ul Splendid GO gasesti shaorma, kebab, burger, pizza si wrap’s. Iti propunem cele mai bune variante fast food si super oferte. Comanda prin serviciul livrare burger Constanta, 3 preparate din categoria burger, pizza, crispy si aripioare, iar noi iti oferim unul din partea casei.

Unde mancam cea mai buna shaorma din Constanta? Nu spunem noi asta, ci oamenii care au gustat din preparatele noastre fast food, ca ne aflam printre restaurantele care reusesc sa pregateasca o shaorma din ingrediente proaspete si atent alese, condimentate cu dichis, cu un gust senzational. Incearca propunerile noastre de shaorme si kebab-uri cu carne de pui, vita sau mixte, variantele de burgeri, pizza savuroasa, sau o gustare rapida cu un Bacon Cheeseburger Wrap, BBQ Chicken Wrap, Sweet n’ Spicy Wrap, Veggie Wrap, Crispy Chicken Wrap, Burrito Wrap si altele supergustoase.

Tie ce ti-e pofta sa mananci azi? Orice ti-ai dori sa mananci consulta meniul Splendid GO, unde gasesti o varietate de preparate din toate colturile lumii. Splendid GO livreaza si preparate de post Constanta si meniuri pentru pranz si cina, acasa sau la birou.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cine are pofta de fast food?


Alte articole