Cinci motive ca următorul tău laptop să fie un Asus ZenBook

29 mai 2020

 

Vrei un laptop cu un aspect frumos, dar preferi Windows? Seria Asus ZenBook oferă o serie de opțiuni interesante, cu laptopuri decente, ușoare și 2 în 1. Iată cinci motive pentru a alege un ZenBook.

  1. Este ușor de luat cu tine

Îți cari foarte mult laptopul cu tine? Asus ZenBook este o alegere bună. Este subțire și ușor, mai ales dacă mergi pe modelul de 13 inci. Indiferent de ce alegi, cu greu vei observa că vei căra un laptop cu tine. Și altceva ce este de asemenea important: bateria bună. Unele Asus ZenBook te vor ține o zi întreagă de lucru. După aproximativ 8 ore de scris și utilizare a internetului, bateria va ajunge abia pe la 34%.

  1. Asus Zenbook este flexibil

Desigur, acest argument se aplică versiunii Flip a Asus ZenBook. Acesta este un 2-in-1 pe care îl poți folosi atât ca laptop cât și ca tabletă. Asus ZenBook Flip are o tastatură care se poate roti până la ecranul tactil. Celelalte versiuni ale Asus ZenBook au mai puțină flexibilitate. De exemplu, ecranul nu se îndoaie în măsura în care o fac alte laptopuri. Acest lucru poate fi uneori enervant, mai ales dacă obișnuiești să ții laptopul în poală.

  1. Este solid

Asus ZenBook este bine pus la punct. Carcasa este din metal, se simte solidă și dă impresia că acest laptop poate încasa o lovitură sau o căzătură fără să pățească nimic. Asus ZenBook are, de asemenea, o tastatură drăguță. Revenind la ZenBook Flip, balamaua sa extrem de flexibilă este foarte avantajoasă, deoarece poți pune laptopul în diferite poziții. Balama este rigidă, ceea ce este un plus, și solidă.

  1. Asus, potrivit pentru birou

Există două tipuri de Asus ZenBook care folosesc Windows 10 Pro: UX305CA și UX305UA. Acest sistem de operare oferă avantaje în timpul zilei de lucru, deoarece poți stoca fișiere criptate și te poți conecta cu ușurință la un alt computer la distanță. Însă toate Asus ZenBook sunt bune pentru lucru, datorită construcției lor robuste și dimensiunii compacte.

  1. Este la fel de elegant ca un MacBook

Asus are articole pe site-ul lor cu titluri precum „5 motive pentru care ZenBook este mai bun decât MacBook”. Într-adevăr, dacă suntem realiști, putem spune că Asus concurează clar cu Apple. Un MacBook se refera in cea mai mare parte la aspect și, în acest sens, bătălia cu ZenBook rămâne netranșată. Macbook Pro si Air gasiti pe eMAG online la preturi imbatabile!

Cu finisajele sale metalice și liniile curate, Asus ZenBook chiar arată frumos. O opțiune serioasă pentru oricine dorește un laptop frumos, dar nu dorește să folosească un sistem de operare Apple.

Per total, un laptop Asus vine cu numeroase avantaje. Laptopurile Asus sunt cunoscute pentru calitatea lor bună. Poți derula mai multe task-uri cu un laptop Asus fără să te îngrijorezi că îl pui la grea încercare. Laptopurile Asus sunt cunoscute pentru sustenabilitatea lor. Funcționează bine nu doar pentru multitasks, ci sunt și extrem de durabile. Un astfel de laptop este o achiziție ideală și practică. Laptopurile Asus sunt accesibile, dar nu fac compromisuri la calitate. Acest lucru face ca laptopurile Asus să fie la îndemână pentru mulți utilizatori.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro