Christina Verchere, OMV Petrom: Suntem gata să ne asumăm rolul de operator în cazul în care Romgaz intră în blocul Neptun Deep. Avem echipa de proiect şi o experienţă offshore de 40 de ani. Odată modificată Legea offshore, proiectul Neptun Deep din Marea Neagră poate începe cu OMV Petrom în rolul de lider al celei mai complexe investiţii în energia României

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Christina Verchere, CEO-ul OMV Petrom, spune că gru­pul are toată experienţa ne­cesară şi că este gata de a lua rolul de ope­rator peste blocul Neotun Deep din Marea Neagră, după plecarea america­nilor de la ExxonMobil, în ca­zul în care oferta depusă de Romgaz va îndeplini cri­teriile necesare.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Christina Verchere, OMV Petrom: Suntem gata să ne asumăm rolul de operator în cazul în care Romgaz intră în blocul Neptun Deep. Avem echipa de proiect şi o experienţă offshore de 40 de ani. Odată modificată Legea offshore, proiectul Neptun Deep din Marea Neagră poate începe cu OMV Petrom în rolul de lider al celei mai complexe investiţii în energia României“.

Etichete:

Alte articole