O combinaţie de ingrediente s-a transformat într-o senzaţie culinară globală, iar în avangarda acestui curent este un om, cu tată japonez şi cu mamă peruană, cu o bunică senzaţională şi cu un apetit insaţiabil pentru schimbare. Faceţi cunoştinţă cu chef-ul care anul trecut a sărit de pe locul 44 pe 13 în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume şi care a făcut din Nikkei, nume asociat mai ales cu bursa din Tokio, un fenomen culinar care combină două culturi uluitoare.
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Chef-ul care a "zguduit" TOP 50 de restaurante din lume: "Chelnerul trebuie să fie ca un concierge. Nu aduce doar mâncarea, trebuie să fie un ghid. Oamenii vor să ştie totul"".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro