CERTIFICAREA PMP CARTEA DE VIZITĂ A MANAGERILOR DE SUCCES

Categorie: Comunicate de presa

În contextul în care studiile arată că 7 din 10 proiecte sunt sortite eșecului, angajatorii încep să fie tot mai atenți la criteriile de selecție. Mai mult de jumătate din anunțurile de angajare în domeniul managementului de proiect impun ca principal filtru de selecție certificarea internațională PMP (Project Management
Professional).

Pentru că examenul de certificare nu este deloc simplu și necesită mai mult decât studiu individual, EDU EUPC vine în ajutorul managerilor care își doresc să facă performanță cu singurele cursuri din România care garantează 100% promovabilitatea.

CARE SUNT BENEFICIILE UNEI CERTIFICĂRI INTERNAȚIONALE PMP?

La clasica întrebare „Ce te recomandă”, managerii de proiect care se diferențiază răspund, fără doar și poate: „Certificarea Internațională PMP”. Departe de a fi o simplă etichetă de CV, o astfel de diplomă îi garantează angajatorului faptul că deținătorul are un know-how puternic, precum și capacitatea de a lucra la standarde de top, într-un mediu bazat pe proiecte.

Pe lângă prestigiu, o astfel de certificare garantează, din start, un salariu mai mare. Conform unui studiu realizat de PMI în 2016, un manager certificat câștigă, în medie, cu peste 9 procente mai mult decât un manager necertificat.

METODA RITA MULCAHY: PREGĂTIREA FACE DIFERENȚA

Având în vedere gradul de dificultate al examenului (200 de întrebări grilă, într-un timp de 4 ore) și volumul mare de informații care trebuie asimilat, cadrul și suportul de studiu adecvat fac diferența. O metodă inovatoare și de succes este metoda Rita Mulcahy (unul din principalii jucători globali în domeniul pregătirii acreditate).
Cursurile de pregătire oferite de EDU EUPC sunt singurele de pe piaţa Românească acreditate Rita Mulcahy.

Un alt detaliu care face diferența este nivelul profesional al trainerilor. O experiență în domeniu de peste 10-15 ani, corelată cu o pregătire internațională de top constituie un avantaj considerabil pentru cursanți. De aceea, EDU EUPC lucrează în exclusivitate cu cei mai buni traineri din domeniu. Cursul de PMP este livrat de Ilie Drăgan, singurul trainer acreditat Rita Mulcahy. Metoda acestuia de predare, centrată pe înţelegerea de către cursanţi a managementului de proiect, este singura din România corelată cu cartea PMP EXAM PREP Rita Mulcahy şi cu softul de simulare a examenului PM FASTrack Rita Mulcahy.

Modalitatea de abordare folosită de trainer se reflectă în felul în care este structurat cursul. Accentul se pune pe înțelegere și nu pe memorare. Cursanții învață să aplice cunoștințele dobândite prin jocuri, studii de caz și exerciții practice.

Un mediu de dezbatere propice și un feedback personalizat garantează 100% succesul și îi ajută pe cursanți să economisească 70% din timpul dedicat studiului individual, în raport cu alte cursuri. Volumul de cunoștințe necesare pentru examenul PMP este foarte mare, aşa că metoda de învăţare a fost adaptată astfel încât cursanţii să înveţe cum să asimileze cu ușurință toate aceste informații.

Investiția în educația de calitate este un câștig garantat, pe termen lung. Pe același principiu, cursurile de pregătire oferite de EDU EUPC se poziționează în topul cursurilor de profil din țară. Ca o garanție a acestui fapt, pentru cursanții care nu promovează examenul în urma pregătirii complete (curs, soft, manual de studiu), costurile reexaminării vor fi suportate de EDU EUPC.» Preluat de pe LivePr.ro
CERTIFICAREA PMP CARTEA DE VIZITĂ A MANAGERILOR DE SUCCES


Alte articole

Adauga comentariu