CEO Conference – Shaping the Future Evenimentul anual de referinta al mediului de afaceri din Romania se desfasoara marti, 22 mai 2018, in Bucuresti

Rolul CEO-ului in managementul transformarii organizatiilor si decodarea celei de-a patra revolutii industriale sunt temele principale ale evenimentului “CEO Conference – Shaping the future’’ organizat de Doingbusiness.ro, marti, 22 mai 2018, la Bucuresti.

Conferinta se desfasoara incepand cu ora 9.00 la Stejarii Country Club si, ca la fiecare editie, isi propune sa provoace dezbateri si schimburi de idei intre lideri de business, analisti, experti si consultanti, pentru a gasi solutii inovative la provocarile fara precedent pentru mediul de afaceri, pe care executivii marilor companii vor trebui sa le infrunte in urmatorii ani. Fiecare editie CEO Conference reuneste peste 100 de manageri de companii cu prezenta globala, antreprenori si oameni de afaceri,

“CEO Conference a devenit platforma deschisa pentru dezbateri si relationare de afaceri, in care participantii se intalnesc si discuta despre factorii care contureaza mediul de afaceri acum. Rolul liderilor marilor companii in redesenarea strategiilor, modelelor de afaceri si reinventarea avantajelor competitive in contextul Revolutiei Industriale 4.0 sunt temele din acest an”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro

In cadrul celor doua paneluri, temele de discutii vor fi dezbatute de leaderi cu viziune, care conduc cu succes companii de top, facand fata, cu imaginatie si creativitate, provocarilor tehnologice si transformarilor digitale tot mai rapide.

Panel 1: Rolul CEO in managementul transformarii

Cum redefinim strategii si modele de business pentru a obtine avantaj competitiv? Cum au gasit organizatiile de succes VALOARE in locuri si situatii neasteptate? Noile locuri de munca vs forta de munca recalificata sau imbunatatita? Ce transformari sunt asteptate in noile relatii cu clientii? Riscuri vs. transformare inovativa; Agitatia fiscala si supra-reglementarea continua. Sunt doar cateva din temele ce vor fi aduse in discutie de:

  • Tatiana Proskuryakova - Country Manager, World Bank Romania
  • Lacramioara Diaconu-Pintea - Executive Board Member, OMV Petrom
  • Virgil Soncutean – CEO, Allianz-Tiriac Asigurari
  • Gabriela Matei – Country Manager, Microsoft Romania
  • Wolfgang Schulz – General Manager, BMW Group Romania

Panel 2: Decodarea celei de a 4-a Revolutii Industriale

Robotizare si Automatizare (RPA), Inteligenta Artificiala (AI), Internetul Lucrurilor (IoT) si impactul acestor noi tehnologii in modelarea viitorului companiilor; Tehnologia sursa de oportunitati vs. transformarea disruptiva; Big Data vs nevoia CEO pentru acuratetea informatiilor; GDPR si riscul subevaluarii impactului; Digitalizare vs riscuri cibernetice. Speakerii care au confirmat deja prezenta in acest panel, sunt:

  • Alexandru Reff - Country Managing Partner, Deloitte Romania
  • Marius Melesteu – CEO, Strauss Romania
  • Ion Lungu – Presedinte, AFEER
  • Marius Filipas - CEO, Logicom
  • Razvan Copoiu - Vicepresident - South & Eastern Europe, Schneider Electric

Conferinta se va incheia cu o sesiune de coaching in care Mihai Stanescu va descrie viziunea sa asupra noii ere a managementului in contextul Revolutiei Industriale 4.0.

Programul complet si actualizat al evenimentului, precum si conditiile de participare sunt disponibile pe http://ceoconference.ro/ceo_conference_bucharest_2018/

“Un fir rosu al conversatiilor ce vor avea loc in cadrul conferintei va fi accelerarea inovatiei si velocitatea schimbarilor care sunt greu de subordonat sau anticipat. Astfel, aceste elemente cheie reprezinta o sursa continua de surprize chiar si pentru cei foarte informati si foarte bine conectati. Impreuna cu speakerii si participantii la CEO Conference conturam un viitor care functioneaza pentru noi toti, punand in fata oamenii si aratandu-le tehnologiile care ii fac mai puternici’’ a afirmat organizatorul conferintei, Dumitru Ion.

Partenerul principal al evenimentului este OMV Petrom Gas. Partenerii CEO Conference sunt: Allianz-Tiriac Asigurari, Telekom Romania, BMW Group Romania, Strauss Romania, Schneider Electric, Deloitte Romania, Microsoft Romania, RoCoach, Pescariu Sports&Spa, Regatta, Kompass Romania.

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro