Cele mai spectaculoase sculpturi din gheata

Categorie: Comunicate de presa

In timp ce unii se straduiesc sa decoreze locatia cu o multime de elemente originale, spectaculoase si luxoase, altii aleg varianta cea mai simpla si cea mai impresionanta, stralucitoate si de-a dreptul fabuloasa, gheata care poate sa prinda diferite forme. Fie ca alegeti sculpturi din gheata sau un bar de gheata totul se prezinta la superlativ, nimic nu este mai special decat un obiect stilat care poate sa fie si foarte util in acelasi timp. Barul de gheata se preteaza si la un eveniment in aer liber, isi pastreaza forma pentru aproximativ 8 ore, la temperaturi ridicate.

Cum includem barul de gheata la un eveniment? Barul de gheata se poate pozitiona la deschiderea evenimentului, sau intr-un loc unde sa fie vizibil, unde sa poate ajunge toti invitatii la el. Alaturi de un barman, se pot face spectacole, cocktail-uri, shot-uri si alte minunatii special pentru oaspeti. Barul poate fi si suport pentru fructe, astfel se mentin fresh pe toata durata petrecerii. Ice Art poate face un show de exceptie, live, intr-un moment in care toti invitatii sunt prezenti.

Daca vreti o petrecere mai nonconformista alegeti un bar de gheata si un barman profesionist, care sa faca cocktail-uri si sa mentina atmosfera.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cele mai spectaculoase sculpturi din gheata


Alte articole