Cele mai importante avantaje oferite de mancarea BIO pentru bebelusi

Categorie: Comunicate de presa

Alimentatia copiilor este o preocupare pentru parinti, iar cei care aleg variante de mancare BIO pentru bebelusi vor observa beneficiile pe termen lung. La modul general, cresterea copiilor este cea mai mare responsabilitate a oamenilor. Incepand cu alimentatia, felul in care isi imbraca copiii si valorile pe care le insufla acestora, fiecare mic aspect are un impact important asupra dezvoltarii celor mici.

Pentru nou-nascuti, nimic nu este mai bun decat laptele matern, dar pe masura ce cresc si ajung la varsta de cinci-sapte luni, trebuie sa beneficieze de o alimentatie din ce in ce mai variata, formata din piure si alte preparate. Adevaratul stres intervine atunci cand parintii incep sa introduca in alimentatia copilului alimentele solide.

Modul in care sunt alese alimentele in aceasta perioada de dezvoltare va avea un impact important asupra sanatatii copiilor si a perceptiei lor asupra alimentatiei. Parintii trebuie sa inteleaga diferentele majore care exista intre tipurile de produse BIO si alte produse care contin substante chimice, arome artificiale si aditivi.

De ce ar trebui sa optezi pentru mancare BIO pentru bebelusi?

https://www.zabe.ro a inclus in oferta sa alimente BIO, cultivate fara a se utiliza ingrasaminte, chimicale periculoase, pesticide si alte substante nocive. Pesticidele si ingrasamintele chimice si sintetice sunt daunatoare, prin definitie, chiar si pentru adulti. Prin urmare, este de la sine inteles faptul ca sunt daunatoare pentru bebelusi si copii.

Mancare BIO pentru bebelusi | Produse BIO | Zabe.ro

mancare BIO pentru bebelusi

Atunci cand consuma hrana nesanatoasa, substantele chimice sunt absorbite foarte usor in tractul lor digestiv inca in curs de dezvoltare. Pentru ca alimentele BIO sunt bogate in nutrienti esentiali, reprezinta hrana benefica pentru bebelusi si copii. Imunitatea lor se dezvolta, sunt mai sanatosi, iar riscul confruntarii cu problemele de comportament este foarte mic.

Alimentele organice nu sunt disponibile doar sub forma de cereale, fructe si legume, ci si sub forma de gustari. In orice caz, acestea au un gust aromat, chiar daca in productia lor nu se utilizeaza conservanti si arome artificiale, aditivi, agenti de imbunatatire a gustului, zaharuri si coloranti toate acestea fiind adaugate in alimente doar pentru a face produsul mai atractiv pentru cei mici.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cele mai importante avantaje oferite de mancarea BIO pentru bebelusi


Alte articole