Cele mai des intalnite probleme la imprimantele second hand

Categorie: Comunicate de presa

Achizitionarea unei imprimante second hand este o decizie foarte buna pentru bugetul si pentru necesitatile familiei sau companiei. O astfel de achizitie poate functiona cativa ani buni fara probleme. Dar, ca orice alt dispozitiv modern, imprimanta se poate defecta si poate cauza probleme utilizatorilor exact atunci cand imprima un proiect, au un document important de scos sau cand clientul asteapta serviciile de imprimare.

Cele mai comune probleme intalnite la imprimantele second hand, din fericire, pot fi rezolvate de catre utilizatorii carora nu le este necesara o experienta indelungata, ci doar o informare adecvata.

Blocajele de hartie la imprimante second hand

Unul din cele mai frustrante lucruri care se pot intampla utilizatorilor de imprimante second hand este blocarea hartiei. In cele mai multe cazuri, blocajul este cauzat de o nealiniere care apare atunci cand hartia este incarcata sau pentru ca hartia este slab caltativa.

Imprimarea care dureaza prea mult

Atunci cand utilizatorul se grabeste si imprimarea dureaza prea mult, acest lucru poate fi cauzat de setarile imprimantei. Pentru o imprimare mai rapida, se recomanda scaderea calitatii de printare, decizie care duce la un consum de toner mult mai scazut. Persoanele care folosesc o imprimanta wireless o pot conecta direct la router, lucru care poate accelera imprimarea documentelor.

Imprimante second hand | Multifunctionale SH | It-Sh.ro

imprimante second hand

Calitatea scazuta a imaginilor sau documentelor imprimate

Calitatea scazuta a imaginilor sau documentelor imprimate poate fi redata de o calitate scazuta a hartiei de copiator si a unui consum excesiv de toner.

Importanta incarcarii corecte a tonerelor

Imprimanta second hand este achizitionata tocmai din dorinta de a face o economie de bani atat la cumparare, cat si la utilizare. Spre deosebire de o imprimanta noua sau chiar de preturile unor multifunctionale SH, imprimanta costa mult mai putin si are avantajul ca utlizatorii sa reincarca toate cartusele disponibile.

Sfaturile specialistilor www.it-sh.ro pun accent pe importanta compatibilitatii intre tonere si imprimanta, folosirea cernelei de buna calitate si apelarea la o firma specializata si autorizata sa presteze astfel de servicii, in cazul in care utilizatorii nu se simt stapani pe situatie.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cele mai des intalnite probleme la imprimantele second hand


Alte articole