Cele mai calitative traverse de cale ferată de la Pamirco

10 aprilie 2023

Atunci când vorbim despre structura sistemului feroviar, este important să luăm în considerare diferiți factori. Siguranța cetățenilor reprezintă un aspect esențial pe care nu trebuie să îl omitem în momentul în care facem modificări la nvielul șinelor de tren.

Traversele de cale ferată reprezintă componentele esențiale care alcătuiesc sistemul feroviar. De aceea, acestea trebuie achiziționate doar de la firme de încredere pentru cele mai calitative rezultate.

În cadrul companiei Pamirco veți găsi o multitudine de traverse de cale ferată de diferite modele. Acestea au rolul de a întări siguranța cetățenilor care se deplasează atât cu trenul, cât și cu alte autovehicule.

Marea majoritate a clienților optează pentru un material dur, rezistent, care să susțină acțiunea de deplasare a trenurilor. Pamirco folosește doar lemn de esență tare, din Fag sau Ștejar, pentru cele mai optime rezultate.

RAILWAY SLEEPERS - CONTINUAREA TRADIȚIEI FABRICII DE CHERESTEA

Această companie are o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului, timp în care a colaborat cu diferiți clienți din toate colțurile lumii.

Clatitatea și totodată profesionalismul sunt cele 2 aspecte esențiale care conturează imaginea întreprinderii Pamirco.

Achiziția unor traverse din lemn este esențială pentru asigurarea materialelor necesare în vederea realizării lucrărilor de reparație și întreținere a liniilor feroviare.

De asemenea, menținerea stuprastructurii feroviare în condiții care să respecte siguranța cetățenilor este un aspect ce nu trebuie neglijat. Pamirco folosește doar materiale de înaltă calitate, cum ar fi fagul sau Stejarul, pentru o durată cât mai îndelungată a produselor.

Aceste lemne de esență tare asigură o rezistență crescută, fapt care le permite clienților să se bucure de produse pentru mult mai mult timp.

PAMIRCO – O COMPANIE DE ÎNCREDERE

În cadrul acestei companii puteți beneficia de diverse produse sau servicii în domeniul prelucrării lemnului. Așadar, puteți achiziționa diferite traverse pentru poduri sau pentru calea ferată.

Siguranța clienților este pe primul loc pentru Pamirco, de aceea această întreprindere garantează cele mai calitative servicii. Continua adapteare la cerințele pieței din ziua de astăzi și totodată experiența profesională le defines întreaga activitate.

Preocuparea neîntreruptă de a oferi pertenerilor de afaceri doar produse de înaltă calitate reprezintă cheia succesului obținut în domeniul prelucrării lemnului de până acum.

O COMPANIE RECUNOSCUTĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL

Pamirco și-a făcut evidențiată calitatea serviciilor și la nivel international, astfel încât cumpărători din toate colțurile lumii au ales să apeleze la serviciile acestei companii. Această întreprindere a colaborat cu diferiți oameni de afaceri din țări precum:

  1. Japonia
  2. Turcia
  3. Olanda
  4. Egipt
  5. Anglia
  6. Germania
  7. Belgia

Calitatea serviciilor a îndemnat din ce în ce mai mulți oameni să achiziționeze diferite produse sau servicii de pe acest site. Datorită recenziilor positive primate din partea foștilor clienți, Pamirco se bucură de o recunoaștere la nivel international.

PRINCIPALELE SERVICII ALE COMPANIEI PAMIRCO

  • Impregnare

Acest proces presupune plasarea lemnului într-un vas sub presiune, unde se creează un vid ce are scopul de a elimina aerul din celulele lemnoase. Această etapă este esențială în vederea determinării adâncimii pătrunderii lemnului.

  • Uscare artificială

Această etapă este executată în spații speciale de uscare, într-un spațiu închis. Aerul este închis prin intermediul unor tuburi speciale, prin care circulă aburul.

  • Aburire

Aburirea lemnului este ultima etapă din cadrul acestui proces folosit pentru întreținerea lemnului. Se lucrează cu abur saturat umed, la o temperature de 90-1000 oC

STATISTICI DE PRODUCȚIE

Cu o activitate de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului, compania Pamirco reprezintă principalii producători de traverse pentru poduri sau de cale ferată.

Această întreprindere oferă diferite tipuri de produse precum: traverse de cale ferată normale, traverse folosite la macazuri sau încrucișări, cherestea pentru industria mobilei sau panouri ansamblate.

 

STATISTICA PRODUCȚIEI COMPANIEI PAMIRCO
Traverse de cale ferată 529.701
Panouri 328.167
Cherestea 324.861

 

Dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să accesați site-ul companiei Pamirco. Clienții acestei întreprinderi se bucură de produse și servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. La cerere, Pamirco poate oferi orice element produs din lemn care să intre în structura căilor ferate.

Puteți beneficia de orice alte elemente din lemn specifice căilor ferate. Puteți lua legătura cu unul dintre reprezentanții Pamirco atât telefonic, cât și prin intermediul rețelelor de socializare.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cele mai calitative traverse de cale ferată de la Pamirco

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro