Cele mai bune telefoane Xiaomi pe care le poți cumpăra

Categorie: IT & C

Dacă ești în căutarea unui telefon cu un preț rezonabil, dar și cu caracteristici de top, atunci cu siguranță nu trebuie să ratezi telefoanele Xiaomi. Telefoanele companiei chineze oferă adesea genul de funcții pe care le vezi de obicei la dispozitive de gamă medie sau chiar premium, dar la prețuri relativ mici.

Xiaomi a devenit rapid un jucător important în Europa datorită prețurilor sale agresive, cumpărătorii de telefoane văzând acest brand ca o modalitate de a putea cumpăra un telefon cu cele mai recente designuri și specificații de top, fără a plăti prețuri uriașe.

Iată clasamentul nostru care cuprinde cele mai bune telefoane Xiaomi.

  1. Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9 este cel mai bun telefon Xiaomi pe care îl poți cumpăra chiar acum, oferind câteva funcții impresionante la un preț mic. A fost primul telefon din lume pe care a fost instalat procesoruș Snapdragon 855 și, de asemenea, unul dintre primele la acest preț care a avut trei camere pe spate, inclusiv un senzor principal de 48MP. De la lansarea sa, au apărut și alte telefoane cu specificații și funcții similare, dar Xiaomi Mi 9 este încă impresionant de accesibil și are mai puține puncte slabe decât unii dintre rivalii săi.

  1. Xiaomi Mi 9 SE

Dacă vrei un telefon care să semene cu Xiaomi Mi 9, dar vrei să cheltuiești ceva mai puțini bani, atunci Xiaomi Mi 9 SE este telefonul pe care îl cauți. Este mai mic, cu câteva specificații mai slabe în câteva zone, cum ar fi camerele cu rezoluție ușor mai mică și un procesor de nivel mediu, dar încă mai sunt multe puncte forte, mai ales în ceea ce privește designul și afișajul.

  1. Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 are o cameră glisantă, așa că, dacă vrei să îți faci un selfie, trage în sus secțiunea din spate. Asta înseamnă că ecranul nu are un breton, oferindu-ți un ecran complet glorios.

În afară de asta, Mi Mix 3 este un dispozitiv de gamă medie competent, cu o durată de viață decentă a bateriei, procesor de top (pentru sfârșitul anului 2018) și două camere pe spate.

  1. Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi 9T Pro este un alt telefon inovator al companiei, în ceea ce privește camera. De data aceasta vorbim despre o cameră frontală pop-up, care face din nou ca ecranul să fie complet, fără breton.

Xiaomi Mi 9T Pro este foarte plăcut, cu specificații de tip flagship, o durată de viață excelentă a bateriei și un design pe care mulți oameni îl vor găsi atrăgător. Totul pentru un preț mai mic decât cel al majorității telefoanelor medii similare.

Există câteva probleme aici – printre altele, un singur difuzor (ușor de acoperit cu mâinile) și nu este impermeabil.

  1. Pocophone F1

Pocophone F1 este în prezent singurul telefon Pocophone al Xiaomi.

Este un dispozitiv la preț mic destul de bun, cu anumite specificații la care nu te-ai aștepta la acest preț, inclusiv un procesor Snapdragon 845 și o baterie de mare putere de 4.000mAh.

Sigur, nu toate specificațiile de aici se compară cu telefoanele la un preț similar lansate în 2019 – specificațiile aparatului foto nu sunt asa slabe precum ar parea, poate face filme in 4K – dar din nou vorbim despre un preț extrem de scăzut.


Alte articole