Gemurile de la Duro pot fi consumate ca atare sau ca ingredient in prajituri sau diverse preparate traditionale precum papanasi, clatite si multe altele. Gustul gemurilor pentru patiserii de la Duro este unic, datorita ingredientelor atent selectionate, culese direct de pe plaiurile mioritice ale tarii, sprijinind astfel si producatorii locali, dar si datorita retetelor traditionale pastrate de-a lungul timpului, imbunatatind doar partea de producere, mai exact investind in tehnologizarea fabricatie, pentru a atinge capacitati cat mai mari si a incuraja livrarea de gemurii pentru patiserii en gross.
Gemurile premium de la Duro au acelasi gust de odinioara, se realizeaza cu iscusinta dupa o reteta provenita din mosi-stramosi, reteta care reuseste sa pastreze si sa imbine armonios parfumul, savoarea si autenticitatea piureului de fructe. Oricand vrei sa pregatesti cele mai bune deserturi, sa mananci o felie de paine cu dulceata sau sa iti umpli camara pentru iarna, Duro este exact ce ai nevoie. Ti-e pofta de ceva dulce, natural? Duro iti vine in intampinare cu gemuri, marmalade, filling-uri termostabile din cele mai diverse fructe, de cea mai buna calitate.
Intra pe site-ul de prezentare Duro, vezi cu ce bunatati ne laudam si cauta-ne la distribuitori agreati din fiecare judet sau in marile lanturi de magazine.
Comunicat preluat de pe LivePr.ro » Cele mai bune gemuri pe care le-ai mancat vreodata
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro